26 Kasım 2007

En Tatlı Hediyeler

etkinliklogosu_Bengiden_Buyuk

"Giriş Yazısı Notu : Konusu ve tarihi çok önceden belirlenmiş olan En Tatlı Hediyeler etkinliği için bu yazıyı bugün yayınlayıp yayınlamamakta tereddüt ettim açıkçası. Malum henüz yarası çok taze olan bir acımız var. Hem fikrini aldığım bazı blog arkadaşlarım hem de Esra'nın rahatsızlığının en kötü olduğu döneminde bile okuyucularına olan saygısından dolayı hasta yatağından kalkıp yarım kalan tarifini tamamlama gayreti yayınlamam için bana güç verdi.

Bu etkinlik Sevgili Esra'ya ithaf olunur...".

Sevgili Ayşe Yaman'ın 30 Ağustos 2007 tarihinde, birbirinden enfes yiyecekleri bir arada görme fırsatı yakaladığımız Türk Gecesi etkinliği ile başlatmış olduğu Yaman Etkinlikler zincirinde bu ay ev sahibi olma sırası bende. Etkinlik konusunu da Yaman Ayşem ile birlikte yenilebilir hediyeler olarak belirledik. Buna bağlı olarak sloganımız "En Tatlı Hediyeler" oldu.

Logo için düşündüm, taşındım. Son zamanlarda sıklıkla başvurduğum bir kaynak olan Hilaire Walden'ın Best-ever Cookie Book kitabında gördüğüm, hem yaklaşan yeni yıla, hem de etkinlik konusuna uygun olacağını düşündüğüm "Jewelled Elephants" tarifine benzer şekilde fil kurabiyeler yapıp süslemeye karar verdim. Fil kalıbım olmadığı için şablonu kitap üstünden çizerek oluşturdum. Neyse ki deformasyon olmadı. Ben beğendim, umarım sizin de hoşunuza gitmiştir.

Sonra bu aya özel, blog başlığım da etkinlik logosu ile uyumlu olursa daha hoş olur diyerek çaldım Bengi'ciğimin kapısını. Sağ olsun yoğun işlerinin arasında beni yine kırmayarak kar, ay ışığı ve fil kurabiyelerimden oluşan bu fantastik ve şahane blog başlığını çizdi. Ben bayıldım ve fillerin başarılı montajı karşısında nutkum tutuldu. Ayrıca yine benim oluşturmaya çalıştığım etkinlik logosunu da elden geçirdi. Metin kısımlarını blog başlığımdaki yazı karakteri ile yazarak daha kurumsal bir şekil almasını sağladı. Bengi'ciğime buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum.

Etkinlik son katılım tarihi olan 26 Aralık 2007 akşamına kadar bana göndereceğiniz hediye olabilecek şekilde hazırlanmış tariflerinizi ;

· En Tatlı Kurabiyeler,
· En Tatlı Kekler,
· En Tatlı Pastalar,
· En Tatlı Çikolata ve Şekerlemeler,
· En Tatlılar

başlıkları altında geliş sırasına göre düzenleyip 27 Aralık'tan itibaren tariflerin yoğunluğuna göre yayınlayacağım.

Etkinliğe katılacağınız tarifi blogunuzda yayınladıktan sonra tarifin linki, fotoğrafı, blogunuzun adı ve adınız soyadınız ile birlikte burcinbirdane@gmail.com adresine göndermeniz yeterli. Bu yazıyı okuyan fakat blogu olmadığı halde katılmak isteyen herkes bu etkinliğe davetlidir.

Bu zamana kadar bin bir emek verilerek hazırlanan kısa etkinlik geçmişimize şöyle bir göz atacak olursak ;

30 Ağustos 2007 tarihinde Türk Gecesi etkinliğinde ev sahibimiz Sevgili Ayşe idi. Birbirinden lezzetli ve güzel tarifleri bir arada gördük. Notlarımızı aldık. Hem bu güzel etkinlikleri başlattığı hem de böyle şahane bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için ona bir kez daha teşekkür ediyoruz.




23 Eylül 2007 tarihinde ev sahibimiz Diyalog Yemekleri, Sevgili Süheyla, etkinlik sloganımız da içinde bulunduğumuz aya uygun olarak Ramazan Geldi Hoş geldi idi. Etkinlik logosunu ilk gördüğüm anda bayılmıştım. Daha sonra tarifini de yayınlayınca bu güzel görünümlü yemeğin isminin Maklube olduğunu öğrendim. Teşekkürler Süheyla.



Ekim ayının ev sahibesi, çocukları çok seven ve sürekli onlar için eğitici ve öğretici güzel işler ortaya çıkaran şirin mi şirin arkadaşımız Sevgili Selen oldu. Konu tabi ki yine çocuklarla ilgili idi. Minik Eller Mutfakta etkinliğinde oldukça eğlenceli ve lezzetli tarifleri şık bir sunumla bir arada gördük. Ona da teşşekürlerimizi sunuyoruz.




Son olarak Kasım ayının ev sahibesi Kaynana Çatlatan Tarifler ile Sevgili Lale idi. Ayşe'nin hazırladığı etkinlik logosunu gördükten sonra yarım gün boyunca açıp açıp baktım ve güldüm, çok hoşuma gitti. Lale'nin işi zor gerçekten. Etkinliğe çok fazla katılım olduğu için hala tarifleri yayınlamakta. Bu yüzden hangi bölümün linkini vereceğimi ben de bilemedim ama çok güzel bir düşüncesi var Lale'nin. Etkinliğe katılan bütün tarifleri kitap haline getirmeyi düşünüyor. Öyle güzel lezzetler var ki her girdiğimde canım çıkmak istemiyor etkinlik sayfasından. Teşekkürler Lale.

Umarım katılımı bol, güzel tarifleri ve hediye seçeneklerini bir arada görme fırsatı bulabileceğimiz bir etkinlik olur.

Herkese sevgiler...

73 yorum:

bembi dedi ki...

Rica ederim Burçin'cim, benim için zevkti senin için bir çalışma yapmak. Çok severek hazırladım ben de. Çok hoş görünmüş banner yerleşince, senin de ellerine sağlık!

Sevgili Esra'ya ithaf ettiğin bu etkinliğe küçük de olsa bir katkımın olması beni çok mutlu etti.. Huzur içinde uyusun, dualarımız O'nunla.. :¨(

nes-kafe dedi ki...

Şimdiye kadar hiç bir etkinliğe katılmaya cesaret edememiştim ama inşallah buna katılmak nasip olur :)

Yasemin dedi ki...

super bır konu! super bır logo! ne diyeyim sen zaten supersin :)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burçin günaydın:) Haftaya bu kadar içaçıcı görüntülerle başlamak çok güzel. Logo da banner de inanılmaz güzel:) Filler harika:) Kolaylıklar diliyorum ve öpüyorum:)

Ayşegül dedi ki...

Burçincim haklısın,benim de içimden sayfamı açmak bile gelmiyor.. ama dediğin gibi Esra etkinliğe devam etmemizi isterdi. ve etkinliği ona ithaf etmen çok güzel, ben de katılmak istiyorum bir terslik olmazsa..
filler ve logo harika olmuş, Bengi'nin ve senin ellerinize sağlık..:)
şimdiden kolay gelsin..

Ferah Gülşen dedi ki...

Ne yalan söyliyim elimde eklenecek fotolar ve tariflerle oyle kalakaldım. Sayfami guncellesem i guncellemesemmi diye dusundum İcimden bir sey yapmak gelmedi. Oylesine bloglara bakayım arkadaslar ne yapıyor derken senin sayfan biraz olsun moralimi duzeltti diyebilirim. Esra'ya ithaf olunan bu etkinliğe katılmak daha da önem kazandı bence. Ve daha çok yeni yaptığım hediyelik kurabiyeleri bende ona ithaf ederek bloguma koymaya ve etkinliğe bu şekilde katılmaya karar verdim.
BAnner bir harika, etkinlik zaten süper. Filler hepimize uğur getirsin.

ufukmutfakta dedi ki...

Pazartesi sabahı, üstelik geçen haftayı çok hüzünlü bir şekilde kapatmışken, tüm bloglardaki heyecan, cıvıltı, istek malum acı sebebi ile sönmüşken.......
Şöyle bir ziyarete çıktım, olmazsa olmaz komşu bloglarımı.....
Sevgili Burçin, açar açmaz sayfanı... içimi bir mutluluk kapladı, bir sevinç, heyecan....
Koyu gri bulutlu bir havadan, yağan yağmurdan sonra, kıyıdan köşeden kendini gösteren güneş ve gökyüzünün en anlamlı tacı gökkuşağı gibi....
Anlamlı yazını da okudum. Paylaşımın ve devamlılığın sorumluluğunu taşıdığın için seni tebrik ediyorum. Seni de Ayşe'yi de . Etkinliği Sevgili Esra'ya adaman ise çok duygulu.... Logo muhteşem, konu muhteşem ötesi ve banner hayal ötesi. Bu hafta bizi böyle karşıladığın için teşekkürler arkadaşım, sağol...

Esra Kars dedi ki...

Burçin ben bugüne kadar hiçbir etkinliğe katılmadım.Kaynana çatlatan tarifler etkinliğine geç kalmış olsamda katılmak isterken Esra'nın haberiyle kolum kanadım kırıldı yapamadım.Ama Allah nasip ederse hem seni çok sevdiğim için hem de Esra için bu etkinliğe katılacağım.Bu benim ilk etkinliğim olacak :) Şimdiden başarılar diliyorum sana.
Sevgiler...

Didem Akben dedi ki...

Merhabalar:) Etkinlik,logo, banner, herşey olağanüstü güzel dörtdörtlük düşünülmüş, kutlarım. Yorum yazma adetim olmamasına karşı yazmadan duramadım, herşeye bayıldım.
Şimdiye kadar hiç bir etkinliğe katılmadım ama bunda mutlaka buradayım. Sevgiler, Didem.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Burçin merhaba
logonu siteme kaydettim.Kısmet olursa bende katılmak istiyorum.Esra için düşünmen çok büyük incelik.Herşey çok güzel olmuş Bengi ve senin ellerine sağlık.

Pasta Cafe dedi ki...

Burçin'ciğim,
Hepsi çok güzel olmuş. Çok beğendim. Bu etkinliği kaçırmama lazım :) Mutlaka katılacağım.
Sevgiler...

Bocuruk dedi ki...

Blog dünyası olarak herşeyi paylaşıyoruz. Bebeği olanlar oldu aramızda, evlenenler oldu. Bu defa bir kaybı paylaştık. Hepimizi bekleyen sona genç yaşta gitti Esra:( Bir yada iki defa mesajlaşmıştık sadece ama çok etkiledi beni onun vefatı. Haftasonu ne blog gezdim ne internete girdim. Geçen yıl bu zamanlar kaybettiğim emekli öğretmen babam gelirken aklıma, Sevgili Esra da aklımdaydı öğretmenler gününde. Onların şimdi en ihtiyaç duydukları şey dualarımız. Okuduğumuzda Esra'ya da göndermeyi unutmayalım olur mu?

Burçin'ciğim, etkinlik logosu ve sayfanın yeni hali çok güzel. Güle güle kullan. Evsahipliği yapacağın etkinlik ile ilgili şu an hiçbir fikrim yok ama düşüneceğim.

Sevgilerimle...

sevdamavisi dedi ki...

Burçinciğim,
çok güzel bir konu ve çok güzel bir logo. hem senin hem de Bengi'nin ellerine sağlık. umarım güzel bir etkinlik olur. sevgiler..

gezicini dedi ki...

etkinlik , banner, logosu, profili.. herşey cok güzel olmuş.senin de bembinin de eline saglık.
sevgili Esra'yı bu sekilde anmak cok iyi bir fikir.
sevgiler
gorki

Selen dedi ki...

Kevgir Aralık sayısı sevgili Esra için hazırlanıyor. Ayrıntılar burada. Lütfen tıklayın.

Selen dedi ki...

Burçincim,
Banner ve konu süper. Yine harikasın...Bengi'nin de ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Burçincim harika bir banner olmuş. Mutlakar katılmaya çalışacağım etkinliğe. Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Burçincim harika bir banner olmuş. Mutlakar katılmaya çalışacağım etkinliğe. Sevgiler..

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Burçincim, bloga birşey ekleyip eklememe arasında ben de bocaladım ama Öğretmenler Günü'nde Esra'yı anmamak olmaz diye bir pasta koydum:(Etkinliğin Esra'ya ithafı ise beni çok mutlu etti.
Etkinlik konusuna ise gerçekten bayıldım:)) umarım bir aksilik olmaz da ben de ilk etkinliğime katılırım:))
Sevgiler, şimdiden kolay gelsin.....

NiNo dedi ki...

Lütfen Esra için Kevgir’de yer almak istiyorsanız alttaki yazıyı okuyun ve tercihinizi yorumla belirtmek için Selen‘i ziyaret edin. Teşekkürler.

Biliyorsunuz ki üç gün önce hepimiz sevgili Esra ile vedalaştık. Esra’nın Zerrin ile birlikte hazırladığı, tariflerinin dışında bize en güzel hediyesi Kevgir dergisi oldu. Kevgir Aralık sayısına kavuşmamıza da sayılı gün kaldı. Zerrin’in önerisiyle biz de istedik ki bu yeni sayı Esra’ya hediye gelsin. Onun sevdiği yemekler, onun kendi tarifleri bizim uygulamalarımız ile yeni sayıda yer alsın. Hüzünlü, mutsuz yazılar değil, mutlu, güzel anılarla dolu eğlenceli bir sayı olsun, Esra’yı gülümsetelim ve sevindirelim. Düşünün ki bu ona bir veda değil sürpriz hoş geldin hediyesi. Esra ile tanışmanızdan, komik anılarınızdan, yorumlaşmalarınızdan, paylaştıklarınızdan bahsedin. Fazla bir paylaşımınız olmadıysa da tarifini o kadar lezzetli pişirin ki anısız da olsa ondan bir aferin kapın.

Önümüzde sadece 2 gün var. Bu iki gün içinde aşağıdaki listeden seçeceğiniz yemeği pişirip fotoğrafını da çekerek yazınızla birlikte “esraicin@gmail.com” adresine mail atın. Listedeki her kategoriden seçim yapabilirsiniz. Tariflere ulaşmak için başlıklara tıklayabilirsiniz.


Sizden tek ricam seçim yapınca yorum ile tercihinizi iletmeniz. İKİ seçim yapın ki biri sizden önce davrandıysa ikinci tercihiniz size verilsin. Yarın sabah 09.00 itibariyle kişiler ve yemekler listesi hazır olacak. Mail atmak için son gün ve saat de 29.11.2007 Perşembe akşam saat 21.00. Bu tarihten sonra gelecek mailler maalesef kabul edilmeyecek.

Lütfen yandaki banner’ı sayfanıza koyarak herkesi bu faaliyetten haberdar edin ve detaylar için banner’a tıklamalarını rica edin.

Haydi! Esra’ya yüreğindeki kocaman sevgisine layık olduğumuzu gösterelim.


ÇORBALAR
1) Yayla çorbası


ANA YEMEKLER
1) Kuzu tandır
2) Kuzu haşlama
3) Hamburger
4) Biber dolması
5) Kabak dolması
6) Lahana Sarması
7) Yoğurtlu Köfte
8) Hasanpaşa köftesi
9) Fırında karışık kızartma
10) Paşa kebabı
11) Poşette tavuk ve peynirli makarna
12) Yufkada tavuk
13) Patatesli tavuk
14) Mantarlı tavuk
15) Kıymalı patlıcan
16) İçli köfte
17) Karnıyarık
18) Tavuk köfte ve patates püresi
19) Köfte çeliği
20) Köfte kebabı
21) Poşette köfte
22) Et sote
23) Shoarma
24) Rulo köfte
25) Poşette tavuk
26) Kıymalı patlıcan
27) Tavuk pane
28) Patlıcan Kebabı

SALATALAR
1) Basit kumpir

MAKARNALAR
1) Tavuklu makarna
2) Köfte ve makarna
3) Kıymalı makarna

PİLAVLAR
1) Bulgur pilavı ve cacık
2) Tavuklu erişte pilavı
3) Bulgur pilavı
4) Tavuklu pilav

BÖREKLER
1) Kıymalı patatesli börek
2) Kol böreği
3) Peynirli kızartma börek
4) Etli börek
5) Köfteli börek
6) Rulo börek
7) Bohça böreği
8) Sultan kebabı (böreği)
9) Tandır böreği (gözleme)
10) Rulo patatesli börek

EKMEKLER
1) Brioche (Fransız ekmeği)


HAMUR İŞLERİ
1) Peynirli pamuk poğaça
2) Trabzon kıymalısı
3) Şekerpare
4) Hazır yufkadan baklava
5) Minik pizza
6) Minik kıymalı pide
7) Et burger
8) Açma
9) Krep parizyen
10) Pizza
11) Zeytinli Rulo
12) Patates mücver
13) Mayalı poğaça
14) Haşhaşlı çörek

KEK VE MUFFINLER
1) Cevizli ve üzümlü kek
2) Browni muffin
3) Pudingli, meyveli ve damla çikolatalı kek
4) Peynirli ve Zeytinli muffin
5) Muzlu muffin
6) Çikolatalı ve kremalı muffin
7) Browni
8) Kekstra
9) Fındıklı ve çikolatalı muffin
10) Sucuklu muffin
11) Reçelli kek
12) Zeytinli muffin
13) Cheesecake, prens ve prenses
14) Krem karamelli kek
15) Muçari
16) Kuru meyveli muffin
17) Çikolatalı muffin
18) Zeytinli ve kurutulmuş domatesli kek
19) Kayısılı kek
20) Kremole tart
21) Kirazlı muffin
22) Çilekli kek

KURABİYELER
1) Fındıklı kurabiye
2) Elmalı tart
3) Fındık ezmeli kurabiye
4) Fındıklı tartoletler
5) Marmelatlı kurabiye


PASTALAR
1) Çikolatalı yaban mersinli pasta
2) Elmalı pasta
3) Çikolata Muslu tart
4) Çikolatalı pasta
5) Cheesecake
6) Şeker hamurlu pasta
7) Çikolatalı parfe
8) Yaş pasta
9) Basit elmalı pasta
10) Muzlu ve çikolata soslu yaş pasta
11) Kremalı ıslak kek

Neslihan dedi ki...

Burçinciğim, seninle aynı duygular içinde bu ayki etkinlik tarifimi yayınladım bu sabah, Esra'nın duygularımızı hissettiğine inanarak...

Etkinlik logona ve bannerına bayıldım, en beğendiklerimden biri oldu logon, senin ve Bembi'nin ellerine sağlık, kolay gelsin
Sevgiler

ayseyaman dedi ki...

Burcin Birdanem
çok düşünceli, çok incesin..
Ayrıca sanatcı ruhlusun sen...beni bir kez daha hayran bıraktın kendine...Tüm çalışmalarından dolayı verdiğin emeklerden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır sana..Bengi ile birlikte çok güzel hazırlık yapmışsınız, ellerinize sağlık.
Sayfanı açar açmaz benimde içimde bir mutluluk oluştu. Şu buruk geçen günlerde içimize güneş gibi doğdun...
Ellerine sağlık canım benim..
sevgilerle

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Burcin,

Bu etkinlik vasitasiyla tanismis da olacagiz, en kisa zamanda bir tarifimi gonderecegim. Cok guzel bir konu secmissin.Sana simdiden cok ama cok kolay gelsin.

Bir de biraz evvel sevgili Selen'in sayfasina goz atiyordum da, ikimizde Sevgili Esra icin kayisili kek demisiz. Ben sabahtan yapmistim keki eger bir mahsuru yoksa baska bir tarif secebilirmisin diye soracaktim.

Sevgilerimi gonderiyor, guzel bir hafta diliyorum.

canan kufer dedi ki...

burcincigim,

harika blog arkadasim benim. inceligine, zevkine hayranim...cok güzel bir konu secmis ve etkinlik hazrilamissin. rahmetli esra'nin tarifini yapip yayinladiktan sonra, senin bloguna yakisacak bir sey gönderirim.

öpüyoruz,
canan

bir dilim bir tutam dedi ki...

Etkinligi iple cekecegim.Hediye edilen, yenilebilen bir sey simdiden hazir.Bomba gibi geliyorum...

serinmavi dedi ki...

Çok güzel bir logo ve etkinlik konusu seçmişsin canım.Kolaylıklar diliyorum şimdiden..Selam ve sevgiler...

serinmavi dedi ki...

Çok güzel bir logo ve etkinlik konusu seçmişsin canım.Kolaylıklar diliyorum şimdiden..Selam ve sevgiler...

munevver dedi ki...

Burçin, hem etkinlik logosu, hem de sayfa başlığını çok beğendim. Benginin eline sağlık.

Konu da yeni yil için çok uygun. Kolay gelsin..
Sevgiyle, Nane Limon

Özlem dedi ki...

Sevgili Burçin, sayfandaki ışıl ışıl görüntü ile gerçekten hepimizin moral kaynağı oldun. Senin de Bengi' nin de ve tabii Ayşe Yaman' ın da ellerinize sağlık. Konu da adı gibi çok tatlı :) Herkesin seveceği türden . Oldukça fazla katılım olcağını düşünüyorum. Size şimdiden kolaylıklar diliyorum.

Esra ne kadar da şanslıymış. Hayatta olsaydı mutlaka sizlerle gurur duyardı.

Sevgiler

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Burçin çok şık bir etkinlik olacak :)) Yılbaşı yaklaşırken de harika fikirler edineceğiz bu sayede ;) Şimdiden kolaylıklar
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Burçin'cim merhaba
Sitenin yeni hali etkinlik için hazırladığın logo hepsi birbirinden güzel olmuş çok emek harcamışsın belli ellerine sağlık...

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Burcin,

Madem ki tanistik, musadenle seni linklerimi eklemek istiyorum.
Bu arada filleri sen yapmissin, inanilmaz guzel kurabiyeler, mucevher gibi, ellerine saglik.

Sevgiler.

Leziz Sofralar dedi ki...

Canim her sey cok güzel hatta filler hazine sandigindan cikmis gibi muhtesem görünüyor sayfamada cok yakisti ayrica her kim ugrastiysa tabi seninde ellerine saglik canim,sevgiler...

banu kırmızıgül dedi ki...

merhaba,
konusu ve logosu harıka.bende severek katılmak isterim. kolay gelsin. sevgiler..

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar siz daha katılmak isterim,katılıcam vs. diye yazadurun ben ilk hediyelik tarifimi yolladım bile Burçin'e :)
Herkes bu etkinliğe çok rahat 2-3 farklı tarifle katılabilir diye düşünüyorum ben.Ne de olsa hem konu çok güzel hem de yılbaşı yaklaşıyor :)

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Bengi'ciğim - Teşekkür ederim demek yeterli gelmiyor. Biliyorum ki sen beni anlıyorsun...

Neslihan'cığım - Hadi bir cesaret. O güzel pastalarından birine görebilirz belki. Ne dersin? Harika olur.

Yasemin'ciğim - Utandırdın beni. O sizin süperliğiniz efenim :)) Çok teşekkür ederim.

Sebla'cığım - Çok teşekkürler. Beğendiğine sevindim. Tarifini bekliyorum. Ona göre :)

Ayşegül'cüğüm - Çok teşekkür ederim. Güzel sözlerinle mutlu oldum. Mutlaka bekliyorum tarifini.

Ferah'cığım - Kurabiyelerin bana gelmedi ama blogunda gördüm, harika olmuşlar. Ellerine sağlık. Çok teşekkür ederim.

Ufuk'cuğum - Yazıyı yayınladıktan sonra acaba doğru bir iş mi yaptım diye tereddütle beklerken senin ve diğer arkadaşların yorumları bana gerçekten çok büyük bir moral ve güç verdi. Asıl ben size ne kadar teşekkür etsem azdır... Bu anlamlı ve içten yorumun için çok teşekkür ederim.

Esra'cığım - Bir ilkin bu sayede gerçekleşecek olması çok güzel. Merakla bekliyorum tarifini. Çok teşekkür ederim.

Didem'ciğim - Ben de mutlaka bekliyorum o zaman. Güzel yorumun için de çok teşekkür ediyorum.

Seda'cığım - İnceliğin için çok teşekkür ederim. Tarifini bekliyorum.

ozlemhan dedi ki...

süper bir etkinlik olacak cıvıl cıvıl çok süslü ben şimdiden heyacanlandım doğrusu

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Özlem'ciğim - Bence de kaçırmamalısın. Beğendiğine sevindim. Çok teşekkürler.

Elvan'cığım - Yazdıklarına yürekten katılıyorum. Acılar paylaştıkça azalır derler ya. Bizim için de öyle oluyor ne mutlu ki. Tarifini bekliyorum. Teşekkür ederim.

Sevda'cığım - Beğendiğine çok sevindim. Çok teşekkür ederim.

Görkem'ciğim - Beğendiğine çok sevindim. Ben burada uzak kalıyorum. Sen bu ara oralarda Bengi'yi görürsen benim için öpermisin :)

Selen'ciğim - Beğendiğine çok sevindim. Ayrıca Esra için gibi harika organizasyondan dolayı seni tebrik ediyorum ve de teşekkür ediyorum.

Selda'cığım - Ben de mutlaka bekliyorum katılımını zaten. Çok teşekkür ederim.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Didem'ciğim - Demek senin de ilk etkinliğin olacak, ne mutlu bana.
Tarifini bekliyorum merakla. Çok teşekkür ederim.

Nino'cuğum - Nasıl hemen paylaşıldı tarifler değil mi? Selen'in başarılı organizasyonu ile çok güzel hayata geçirildi doğrusu.

Neslihan'cığım - Beğendiğine çok sevindim. Aynı duyguları hissediyor olmamız da beni mutlu etti ayrıca. Çok teşekkür ederim.

Ayşe'ciğim - Senin ve diğer arkadaşların beğeni dolu sözleri ile o kadar mutlu oldum ve doğru bir iş yaptığımı anladım ki. Asıl ben sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu etkinliklerle hayatımıza renk kattığın için.

Aybike'ciğim - Diğerini seçtim ve yaptım ben de. Krem karamelli keki Sevgili Esra'nın tarifi ile denedim. Çok teşekkür ederim.

Canan'cığım - Çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve inceliğin için. Merakla bekliyorum tarifini. Öpüyorum.

Sevgili Serap - Çok merak ettim, sabırsızlıkla bekliyorum :)
Çok teşekkür ederim.

Oya'cığım - Beğendiğine sevindim. Çok teşekkür ederim.

Münevver Abla'cığım - Çok teşekkür ederim. Senden bu güzel sözleri duymak beni ayrıca mutlu etti.

Özlem'ciğim - Ne kadar güzel şeyler yazmışsın. Çok teşekkür ediyorum. Hem kendi adıma hem de Bengi adına. Umarım söylediğin gibi güzel bir etkinlik olur.

Burcu'cuğum - Çok teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Hep birlikte güzel tarifler görürüz bu sayfalarda.

Zerrin'ciğim - Beğendiğine çok sevindim. Çok teşekkür ederim.

Aybike'ciğim - Tekrar teşekkür ediyorum :)

Seval'ciğim - Çok teşekkür ederim. Beğendiğine ve sayfana yakıştığına da çok sevindim. Filler benim, logo Bengi ve benim, başlık Bengi'ciğimin eseri. Ona yine teşekkür ediyorum buradan :)

Merhaba Banu - Katılımınla mutlu olurum. Çok teşekkür ederim.

Hızlı Blogcu Burcu - Evet ilk tarif ulaştı bile. Ellerine sağlık tekrar. Çok teşekkür ederim. Diğerlerini de bekliyorum ;)

Sevgili Özlemhan - Umarım öyle olur. Yeni yıl öncesi güzellikleri bir arada görebiliriz. Katılımını bekliyorum.


HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

Adsız dedi ki...

Selamlar, bloglari gezerken bir etkinlige ev sahibligi yaptiginizi gördüm ve sizi ziyarete geldim logo calismalari süper olmus emegi gecen herkeze tesekürler bu benim ikinci etkinlige katilisim olcak tarifim hazir olunca size haber veririm.
Sevgilerle Dilek

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Dilek,
Çok teşekkürler ziyaretin ve yorumun için. Tarifini bekliyorum.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

slm canim ben semiha etkinliginize bende katilmak istiyorum okudugum üzere tarifi resimleri v.s senin mailene mi yollicaz yoksa sitede yayinliyip sen gelip alicakmisin bi anlatirsan sevinirim canim ona göre hazirliklara baslayayim sevgiler

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Burçin'ciğim,
Bembi'yi ve seni kutlarım. Hem çok güzel bir konu seçmişsin hem de banner çok güzel olmuş. Yılbaşında dağıtılacak hediyeler arasında yenilebilenlerin de olması alanları da çok mutlu edecek.
Ayrıca bu etkinliğin sevgili Esra'ya ithaf edilmesini de çok iyi düşünmüşsün.
Şimdiden sabırsızlanmaya başladık hepimiz. Sana kolaylıklar diliyorum. Sanırım bu çok yoğun katılımlı bir etkinlik olacak.
Sevgilerimle,

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Burçin Ellerine sağlık filler çok güzel.
Bu etkinlik sayesinde tanışmış olacağız, katılmaya çalışacağım.
Sevgiler...

Müge Hüner dedi ki...

Burçinciğim;
İnanamıyorum, iyiki söyledin.
Gerçekten gelmemiş, yorumumum allah allah. Çok üzüldüm. Yarım sayfa yazmıştım neredeyse. :((
Aklımda kalanlar;
Etkinlik logosu, sayfa düzeni, önceki etkinlikleri belirtmen, her şey harika Burçinciğim. Bayıldım.Zaten senin ciddi anlamda hayranınım son aylarda. Blogun resimleri, yazılarının kalitesi, hanımefendiliğin, pastaların ne diyeyim bilmiyorumki hayranınım işte apla anla:)
Bende son günlerde üst üste aldığım vefat haberleri ile çok sarsıldım ve bir süre blogumla ilgilenmem diyordum ama senin sayfanı ve iki çocuğa ve çalışma hayatına ragmen gösterdiğin performans beni şöyle bir silkeledi kendime getirdi, tekrar yazmaya başladım. Hayat devam ediyor ne yazıkki ve bizim de yarınımız belli değil, anı en güzel şekilde yaşamak gerek.
(Gelmeyen yorumum daha uzundu)
Öperim canım..

Adsız dedi ki...

mrb burçin sevil ben ve tesadüfen rastaldım sitene etkinliğe bende katılmak isterim ama şunu anlamadım her birinden bir tarifmi yoksa mesala ben bir kurabiye yaparım onu yollarım onumu yayınlıcaksınız acıkcası pek anlamadım.beni aydınlatırsan çok sevinirim bu arda harika bir sayfa olmuş sayfan tabi fillere dicek çok çok şekerler ellerin dert görmesin. sevgiler

Ödül den.. dedi ki...

Merhaba Burçin,
Sitenle esranın vefatı ile ilgili şeyleri okurken karşılaştım. Etkinliğin ona ithaf edilmesi ve etkinliğin renkli, ilgin görüntü vesilesi ile ilk etkinliğime senin etkinliğinle katılmak isterim... (etkiliği loğuma da koydum) Tabi kabul buyurursan inşallah en kısa zamanda yollayacağım..
sevgiler, ödül

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşım bloğunu ziyret ettim harika bir şey birde etkinliğin özellikle sebebi beni çok etkiledi bende katılmayı arzu ediyorum tabi bir mahsuru yoksa sevgilerimi gönderiyorum

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Semiha - Tarifi blogunda yayınladıktan sonra tarife ait yazının linki (başlığı tıkladığında adres çubuğunda görünen kısım) ve fotoğrafı (jpg dosyası olarak) adın soyadın ve blogunun ismi ile birlikte mail ile göndermen yeterli. Teşekkür ederim.


Işıl'cığım - Yazdığın güzellikler için çok teşekkür ederim. Layık olmaya çalışacağım. Umarım güzel olur.

Sevgili Almula - Çok teşekkür ederim. Katılımın beni mutlu eder.

Müge'ciğim - Tesadüfi olarak nasıl ortaya çıkardık kaybolan yorumu değil mi? Olsun yorumun olmasa da ben sımsıcak duygularını ve desteğini hep hissediyorum. Nazik yorumun için, güzel sözlerin için çok ama çok teşekkür ediyorum.

Sevgili Sevil - Beğendiğine sevindim, çok teşekkür ederim. Tarif sayısı tamamen sana bağlı. İstediğin kategoriye istediğin kadar tarifle katılabilirsin. Bir tarif de olur. Nasıl istersen.

Sevgili Ödül - Çok teşekkür ederim. Tabi katılabilirsin. Tarifini bekiyorum.

Sevgili isimsiz arkdaşım - Elbette katılabilirsiniz. Tarif ve fotoğrafı bekliyorum. Teşekkür ediyorum.

HERKESE SEVGİLER...

Nilay Cinisli dedi ki...

Sevgili Burçin,
Nasıl olmuşta sitene bu zamana kadar girmemişim hayret...Gerçekten çok keyifli,şık ve sıcak bir site olmuş..Bundan sonra seni keyifle takip edeceğim..Görüşmek umudu ile
Sevgiler

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Nilay - Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Her zaman beklerim...

Sevil Altunel dedi ki...

SLM
yeni girdiğim blogspot aleminde en çok takdir ettiğim: blogları birbirine tanıtan ve dayanışma sağlayarak insanlığa hizmet veren bu etkinlikler oldu.umarım bu en tatlı hediyeler etkinliğinde katılmayı becerebilirim.şimdiden bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum.sevgiler..

Esradan dedi ki...

çok sıcak bir karşılama teşekkür ederim.ellerinize sağlık,fotoğraf merakınız olduğunu yazmışsınız,biz de sizi sitemize en kısa zamanda bekliyoruz. esradan.blogspot.com
metinkasim.blogspot.com

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Merhaba, bu ne kadar güzel, sıcak bir etkinlik böyle!Ellerinize sağlık! Ben de etkinliğe katılacak olan bir tatlı canavarıyım!
Ben de merak ediyordum kim yılbaşı etkinliği düzenleyecek diye?
Sevgiler!

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Sevil - Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Katılımını bekliyorum.

Sevgili Esra - Beğendiğine sevindim. En kısa zamanda diyorum. Teşekkür ederim.

Sevgili Mutluluk Mutfakta Gizlidir - Çok teşekkür ederim.

SEVGİLERİMLE...

Adsız dedi ki...

Bayılıyorum bu etkinliklerinizee!!
Zaten her zaman blogumun solunda kategoriler bölümümde mutlaka etkinliklerin bannerı yer alıyor... Bunu da seve seve koyuyorum, çok duyulsun, çok fikir çıksın diyorum :)
P.S. Bu sefer ben de ne yapıp edip katılmalıyım etkinliğe :))
Sevgilerle :)

sekergibi dedi ki...

sevgilği burçin
bu etkinliğe katılmayı çok isterim.
ama benim pc den g mail adtreslerine bi türlü posta gönderemiyorum
zahmet olmazsa bana ayrıcalık yapıp başka bir yol gösterebilirmisin

Esradan dedi ki...

ilginize teşekkürler

Adsız dedi ki...

Sevgili Burçin, düzenlenen tüm yaman tarifler etkinliklerine katıldım. Hepsi o kadar büyük bir özenle hazırlanıyor ki içinde yer almayı istememek mümkün değil.
Ellerinize sağlık. sayfa başlığı logo muhteşem olmuş.Fikir zaten süper. Tam yeni yıl etkinliği.
Başarılar.
guldenelkan.blogcu.com

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Strwaberrywine - Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Katılımınla mutlu olurum.

Sevgili Şekergibi - Sanırım sorunu hallettik. Teşekkür ederim.

Sevgili Esra - Önemli değil, çok naziksin.

Sevgili Gülden - Beğendiğine sevindim. Çok teşekkür ederim. Katılımını bekliyorum.

SEVGİLER HERKESE...

pecete dedi ki...

Burçi, şeker gibi şeker... Bayıldım , ağzım açık seyrettim. Ellerine sağlık hem de her açıdan. Yüreğine de sağlık... Sevgiler..

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ayşem'ciğim - Çok teşekkür ederim beni çok mutlu eden güzel sözlerin ve ziyaretin için.
Sevgilerimle,

NİRVANA dedi ki...

Burçincim bu etkinliği düşünmene çok sevindim Esra için kevgire katılamadım maalesef ama buna kesinlikle katılmak istiyorum en yakın zmanda yolluyorum tarifi...mekanı cennet olsun...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Nirvana - Ziyaretin ve yorumun için çok teşekkür ederim. Tarifini bekliyorum.

Sevgiler,

Yaren dedi ki...

Merhaba,cok güzel bir logo,cok begendim,ellerinize saglik.Insal. bende katilmak istyorum.Güzel tariflerle ulusmak üzere,size kolay gelsin.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili Yaren - Çok teşekkür ederim. Katılımını bekliyorum.
Sevgiler,

Ceylan dedi ki...

Burçin'cim,
Ne zamandır blog gezemedim, bu harika çalışmayı da şimdi görüyorum! Blogun, logon, hazırlıkların harika olmuş ellerine sağlık ! Şimdi biraz da tariflerini gezeceğim, böyle çok daha davetkar olmuş blogun! Offf vakit olsa, hepsini denesem keşke! Çook sevgiler !

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ceylan'cığım - Çok teşekkür ederim yazdıkların için. Katılımını bekliyorum mutlaka.
Sevgiler,

Yunkabu dedi ki...

Selam Burcin, dun kendime bir kitap bakiyordum, icini karistirirken senin fil kurabiyeleri gorunce, (yuksek sesle) aa Burcin'in filleri ! dedim :) Esim de magazanin baska bir tarafindaydi:) Simdi baktim da senin kitabindan degil benimki. yazari da farkli. Ellerine saglik fillerin gercekten cok guzel olmus. Burcin'in filleri :)
fulya

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Merhaba Fulya - Ben de senin kitaptaki filleri merak ettim şimdi :) Fillerimi beğendiğine sevindim. Teşekkür ederim. Güle güle kullan kitabını da.

Sevgiler,

Yunkabu dedi ki...

Jewelled Elephants diye geciyor tarif. Kitabin ismi The Cookie Book. Yazarlari Catherine Atkinson, Joanna Farrow,Valerie Barrett.Filler tamamen ayni. Yapilisini da gostermis kitap. Hic kolay bir ise benzemiyor. Tekrar ellerine saglik Burcin.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Canım ben bu parçalara bayılıyorum aynı senin gibi.
Müzik zevkimiz benziyor demek ki...
80'lerin müzikleri bi başkaydı zaten.
Etkinlik gününe bişi kalmadı!
Allah sabır ve güç versin :))
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Bu etkinlik için üçüncü ve son tarifimi de yolladım....
Merak içinde tarifleri bekliyorum...
Yardım gerekirse mail atman yeterli bana.
Kolay gelsin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...