26 Ocak 2012

İkizler için 1 Yaş Pastaları

Perili 1 yas pastasi

Sevgili Suzan hanım, ülkemizde hazır giyim konusunda öncü firmalardan bir tanesinde tasarımcı olarak görev yapan, biri kız diğeri erkek olmak üzere ikizleri olan, özenli ve ilk doğum günü heyecanını fazlasıyla taşıyan bir anneydi.

Görüşmelerimiz neticesinde, daha önce hazırlamış olduğum modellerden aldığımız bazı detaylar ve kendi renk ve model düşünceleri doğrultusunda oluşturduğum iki ayrı pastayı büyük bir zevkle hazırladım.

Fuşya ve beyaz renkerinden oluşan Lina'nın pastasında peri ve pegasus figürleri yer aldı. Fuşyaya daha çok yakışacağını düşündüğümüz için Ege'nin pastasında turkuaz renk tonu ile Mickey Mouse ve ŞimŞek Mcqueen araba çalışmaya karar verdik.

Turkuaz Mickey Pastasi

Sonuçtan çok memnun kalmaları ve bu memnuniyetlerini dile getiren aşağıdaki mesajları ile çoook mutlu oldum.

Lina ve Ege'ye nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.

"Burçin hn merhabalar; Sayenizde bebişlerimin 1.yaş doğum günü muhteşem geçti. Hayranlıkla izlenen ve sonrasında zevkle yenen pastalarınız ikizlerimin en mutlu gününde masamızın baştacı oldular. Büyükler mest oldu. Çocuk misafirlerimizde masanın başından ayrılmadılar kesilene kadar… Ve inanın partinin sonuna kadar kesmeye kıyamadık. Çok zevkli tasarımlar hazırlıyorsunuz, sitenizi hala takip ediyorum ve 2. Yaşları için şimdiden çok farklı, hiç uygulamadığınız sizin için de eğlenceli fikirler ortaya çıkarmak için araştırmalara başladım bile… Özellikle erkek çocuklar için yeni fikirler bulmak lazım… Kızlar zaten herzaman şanslı, çok seçenek var…Bu arada çok eğlenceli bir işiniz var, yani bizim taraftan öyle görünüyor… El beceriniz muhteşem, renk bilginiz ve uyumunuz da öyle ve inanın bana hem bu kadar asil hem de bu kadar şaşalı modeller yapmak çok zordur, siz bunu çok iyi başarıyorsunuz… Takipçinizim artık… Mümkün olursa sizle tanışıp, atölyenizi ziyaret edebilmeyi isterim… Aslında keşke kurslarınız olsa, sizden birşeyler öğrenebilsek..:) Gördüğünüz gibi beni epey heyecanlandırmışsınız, hala üzerimde doğumgünü modu var… Lina ve Ege size çok teşekkür ediyor…"

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

mavii dedi ki...

pasta degil sanki tablo bunlar sevgili burçin hanım farkındamısınız bilmiyorum ama kayıtlarınızda başlık var resim görünmüyor (kumanda panelinde)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...