27 Şubat 2009

Bahsedilmesi gerekenler...



Öncelikle beni I love your blog ödülüne layık gören Sevgili Seda'ya gecikmeli olarak çok teşekkür ediyorum. Kendisi şu anda Pazartesi günü katılacağı canlı yayın telaşında. Rahatlıkla üstesinden geleceğine inanıyorum ve başarılar diliyorum.

Aynı ödüle yine üretken ve becerikli arkadaşlarımızdan Sevgili Esra tarafından da layık görülmek beni yine çok mutlu etti. Esra'ya da çok teşekkür ediyor, ayırım yapamadan ben de bu ödülü, Bağlantılar sayfamdaki bütün arkadaşlarıma gönderiyorum.




Sevgili Delfina geçtiğimiz günlerde İşitme Kayıplıların Türkçe Filmleri izleme sorunu ve buna Divx Planet gönüllüleri tarafından getirilen çözümle ilgili bilgilendirici bir yazı yayınladı. Bu son derece sevindirici gelişmeden haberdar olmak ve ihtiyacı olanlara aktarmak için Delfina'nın bu yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.

Bu hafta sonu işaretli tariflerimi deneyerek gün ışığında fotoğraf çekebilmek, Berkeciğime güzel bir doğum günü pastası hazırlayabilmek ve siparişlerimi içime sinen şekilde teslim edebilmek istek, duygu ve düşüncelerim ile sizin hafta sonunuz da huzurlu, sağlıklı ve lezzetli geçsin diyorum.

2 yorum:

Seda dedi ki...

burçincim güzel yazın ve desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşaım :)))hayat böyle tatalı telaşlarda daha da güzel :)))

Eya dedi ki...

Anlasilan pazartesi yine sürpriz fotograflar ve tariflerle bulusacakmisiz gibi bir his var icimde Burcincigim....offf...cabuk gecsin haftasonu...sana da kolayliklar diliyorum arkadasim...

zehra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...