13 Nisan 2009

Teşekkürler Carte d'Or

cartedor

Geçtiğimiz hafta içerisinde Carte d'Or Marka Müdürü Canan BARUT hanımdan bir davet mektubu düştü posta kutuma. Excel Danışmanlık Firmasından Aylin Hanım vasıtası ile gönderilen mektup, hafta sonu blog yazarları ile tanışma ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacak bir kahvaltı organizasyonuna daveti içeriyordu.

Carte d'Or ve dondurma söz konusu olunca ajandama göz atıp, boş olduğunu görüp sevinerek ve dolmadan bir an önce, Lychee'nin eşsiz boğaz manzarasında düzenlenecek olan kahvltıya hemen katılacağımı bildirdim. İyi ki de öyle olmuş, iyi ki katıldım dediğim, başlangıcından bitişine kadar her anında tüm Carte d'Or ekibinin son derece içten, sıcak karşılamaları/davranışları, nezaketleri ve mütevazilikleri ile birlikte konukseverliğin en üst düzeyde olduğu çok keyifli bir kahvaltıydı.

Kahvaltı sonrası karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden toplantıda, Carte d'Or'un yapım aşamasında olan blog sayfası için biz blog yazarlarının görüş ve önerileri alındı. Carte d'Or gibi kurumsal ve alanında lider olan bir markanın blogların önemini fark edip, tüm içtenliği ile böyle güzel bir başlangıç yapması bence çok güzel bir gelişme. Kapanışta sunulan Carte d'Or lezzetleri ve çıkışta verilen Carte d'Or'un birbirinden lezzetli dondurmalarından oluşan paketlerimiz ile tarif kitabı bizim için çok hoş bir jest oldu gerçekten.

Carte d'Or ile hazırlanan göz alıcı sunum önerileri ve tariflere göz atmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Buradan kendi adıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum ve Canan Hanımın bahsettiği fabrika gezisi organizasyonu umarım ilk fırsatta gerçekleştirilebilir diyorum.

Dönüşte Yıldız Parkı'na uğrayarak bolca fotoğraf çektik. Çocuklar bu işe çok sevindi. Şimdilerde rengarenk laleleri görmeye o kadar alıştık ki keşke daha uzun ömürlü olsalar...

lale

7 yorum:

mujdenin denemeleri dedi ki...

Lalelere bayıldım.:))

lezzetyolculugu dedi ki...

Güzel bir gündü gerçekten sizlerle tanışmaktan mutluluk duydum.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Yaaaa ben de İstanbul'a gelip hepinizle tanışmak istiyorum yaaa!!!:)))

Sevgiler,
Evren

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Ben bugünlerde her açtığım blogda bunu görüyorum,keşke işim olmasaydı da ben de olsaydım orada.çok keyifli bir gün olduğu belli,laleler harika bu arada

Sevim dedi ki...

ne güzel keyifli bir gün geçirmişsiniz. carte d'Or tabağı da şahane görünüyor dışarda deli bir yağmur var, hava da biraz serin ama olsa koca bir tabak yerdim heralde :) laleler de çooook güzel ..

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

burcincim http://degisiktatlar.blogspot.com/2009/04/blogger-odulum.html

seninle ödülü paylaşmak isterim eğer kabul edersen..

Unknown dedi ki...

kasedeki frambuaz ve dondurmaya bayıldım..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...