22 Haziran 2009

Kısa bir molanın ardından...

baliklar

Benim için yaz tatili Haziran ayı içerisinde yapılırsa anlamlı ve güzel olur.

volendam

Sonraki dönemde gitmesem de çok fazla bir eksiklik hissetmem.

Orange County

İş durumlarımızdan dolayı bir hafta ile sınırlı olan yaz tatilimizi bu yıl da Haziran ayı içerisinde yapabildik neyse ki.

dalga

Çocuklarımla birlikte olmak, bolca fotoğraf çekmek, Toros Dağları eteklerinde, Kemer'in eşsiz denizinde balıklarla yüzmek, eğlenmek, öğrenmek, enerji depolamak, Amazon'dan alıp bir türlü detaylı okuma fırsatı bulamadığım pastacılık kitaplarımı okumak ve o büyülü atmosferin havasını solumak çok keyifli idi. Darısı tüm tatile çıkmayı planlayanların başına diyorum.

berke can

Giderken yola çıkacağımız ana kadar sipariş hazırladığım için allahaısmarladık deme ve hep tasarladığım yeni yazıları ben yokken de eklemesi için blogger'ı ayarlama fırsatı bulamadım ne yazık ki. Bu yüzden sayfam hiç olmadığı kadar uzun süre aynı yazı ve görüntülerle yayındaydı.

Bundan sonra hep buradayım...

Herkese sevgiler...

10 yorum:

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

oh sabah sabah içimiz açıldı bu görüntülerle.ne kadar güzel bir yer.dolu dolu sevdiklerinle geçireceğin 1 gün bile insanı dinlendiriyor.
güzel bir hafta geçirmen dileğiyle sevgilerimi bırakıyorum

Betül KAVAL dedi ki...

güzel bir tatil olmuş darısı bizim başımıza artık.

sevgiler

Adsız dedi ki...

cok guzel bır yer ismini oğrenebilirmiyiz selma

İkizBebek dedi ki...

miss gibi tatil :)
Bu arada,tatilde o kitapları okurken,hemen şu tarifi yapmalıyım,malzemelerim yanımda olsa,filan diye içinden geçirmedin mi hiç?
sevgiler.

Eya dedi ki...

Oh cok sükür Burcincigim...tamam tatil de yap ama seni özlüyoruz...bu enerji ile gelecek tarifleri simdiden hayal edebiliyorum...sevgilerimle

zehra

Adsız dedi ki...

bürcin'cigim,
bende seni cok özlemistim, harika bir tatil gecirmis olmaniza cok sevindim. ailece keyifli ve sinirsiz vakit gecirebilmek ne güzel degilmi:-)

cok öptüm
sevgilerimle
nese sahin

ipek dedi ki...

Burçincim merak etmeye başlamıştım artık. Gittiğiniz yer harika bi yermiş. Deniz fotoğrafları beni benden aldı resmen. Dinlenmene çok sevindim.

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Burçin hoşgeldin :) Geçen sene olduğu gibi bu senede bana yıllık izin gözükmüyor :( Ne desek boş ! Ağzımızın tadı kaçmasın diye sabretmekten başka çare yok sanırım. Yeni pastalarını hevesle bekliyorum.

Delfina ; dedi ki...

Burçincim ne kadar zerafet dolu bir insan olduğunu tatil yerini görünce bir kez daha anladım.O nasıl güzel bir yermiş öyle bayıldım doğrusu.Önce yurtdışına gittiniz sandım,sen Toroslar deyince bir baktım ki süpermiş.

Dinlenmiş olmana çok sevindim,oğulların kocaman olmuş maşallah :)

Sevgiler,

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum.

Selma - Kaldığımız yer Kemer'de Orange County idi.

Sevgiler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...