2 Kasım 2010

Bebek Kurabiyeleri

Bebek Kurabiyeleri

Uzun zamandır biraz ihmal ettiğim bebek ürünleri ile ilgili bir kaç yazıyı sırayla yayınlamak ve biriken fotoğrafları biraz da olsa düzenleyebilmeyi umut ederek ilk yazıda son dönemde hazırladığım bebek kurabiyelerinin görüntülerine yer vermek istiyorum.

Eflatun, pembe, lila ve yeşil gibi çok sevdiğim renk tonlarından oluşan ilk buketi Işıl hanımın ismi belli olmayan bebeği için hazırlamıştım. Sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.

Irem

Daha önce Cemre bebek için hazırladığım uğurböcekli pembe kurabiye buketini bu kez Sahiber hanımın kızı İrem bebek için hazırladım. Sahiber hanım kurabiyeleri seramik kova içerisinde arzu edince, bittikçe ilave edilmek üzere sadece belli bir kısmını yerleştirebildim kova içerisine. Kardeşinin doğması ile Ömer Kıvanç minik bir abi olmuş oldu. Hoşgeldin İrem!

Ege Can

Ege Can'ın 1. yaş gününde, bebek konseptli kurabiyeler olmasını arzu etti annesi Canan hanım. Aralarda yine bir kaç tane uğurböcekli kurabiyeler mevcut. Nice mutlu yaşlara Ege Can!

Defne

Defne'nin bebek mevlidi için hazırladığım kurabiyeleri halası Serap hanımın isteği üzerine pembe beyaz tonlarda ve çubuksuz olarak hazırlayarak İzmir'e gönderdim. Hoşgeldin Defne!

Alya Naz

Son kurabiye buketini daha önce özel günlerinde bir çok kez birlikte çalıştığımız Sevgili Selcen ve Gizem hanımların talebi ile, hastane odasına hediye olarak gönderilmek üzere hazırladım. Hoşgeldin Alya Naz!

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

3 yorum:

Eya dedi ki...

Her zamanki gibi hepsi birbirinden güzel ama ben ilk sepetin renklerine bayildim Burciiiin...nefis olmus bu arada pileli kiz elbise modeli de harika...ellerine saglik, sevgiler

zehra

Bayram Kombesi dedi ki...

oy oy oy , yerim ben o kurabiyeleri. Nasil sekerler oyleee. Ellerine saglik

pie kurabiye dedi ki...

Çok güzeller gene.Ellerine sağlık....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...