28 Eylül 2009

Ayıcıklı 1 Yaş Pastası ve Kurabiyeleri

Ayıcıklı Pasta

Son üç gün, görüntü olarak daha önce çalışmadığım farklı tasarımları olduğu kadar porsiyon miktarları da epey fazla olan pasta, cupcake ve kurabiyelerle dolu dolu geçti. Yine hepsini içime sinen bir şekilde hazırlayıp teslim edebildiğim, güzel geri bildirimler aldığım ve mutlu hem de çok mutlu olmamı sağlayan sözcükler duyduğum için şükürler olsun diyorum ve her zaman her konuda sonsuz desteğini esirgemeyen eşime ve kendi ilgi alanlarına giren pasta tasarımları ile ilgili yönlendirmeleri ve figürleri detaylandırmada sağladıkları katkılardan dolayı canım oğullarıma çok teşekkür etmek istiyorum.

Ayicik

Haftanın ilk çalışması daha önce eşi Alper Bey için Poker Masası şeklinde doğum günü pastası hazırladığım Selen Hanımın bu defa 1. yaş gününü kutlayacak oğulları Baran'ın doğum günü partisi için dev ayıcık figürleri ile süslenmiş, 60 kişilik 1 yaş pastası ve 50 adet ayıcıklı ve B harfli kurabiyeler.

Ayicik 1

Uyumunu çok sevdiğim kahve - mavi tonlarından oluşması ve figürleri hazırlama kısmının çok zevkli geçmesi nedeni ile bu pasta hiç bitmesin istediğim çalışmalarımdan birisi oldu.

Teddy Bear Cake

Selen Hanım kurabiyelerin 25 adedinin ayıcıklı 25 adedinin de B harfinden oluşmasını rica etti. Partiye ulaştığımızda tepkileri birebir görebilmek çok keyifliydi.

Ayicik Kurabiye Sepeti


Ayicik Kurabiye Ayicik B

Baran'a nice mutlu, sağlıklı ve renkli yaşlar diliyorum.

Diğer çalışmaları da sırayla ekleyeceğim.


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


6 yorum:

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

BURÇİNCİM TAM BEBEK PASTASI OLMUŞ HANİ.... AYICIKLARIN BOYUTLARININ BÜYÜK OLMASI DA PASTAYI DAHA BİR GÖRKEMLİ HALE GETIRMİŞ... HAKİKATEN EVDEKİ YARDIMCILARIN KATKILARI GİTGİDE DAHA DA İŞİMİZE YARAR HALE GELİYOR... O ZAMAN EKİP OLARAK ELLERİNİZE SAĞLIK DİYEYİM.... ÖPÜYORUM CANIM ÇOK... SEVGİLER....

Deniz dedi ki...

Çok zevkli bir pasta. Kurabiyeler de sanki figürlerin pastadan çıkıp kurabiyeye dönüşmüş hali, son derece uyumlu ve bir o kadar zevkli. 60 kişiyi ağırladığı için anneye tebriklerimi iletirken minik Baran'a mutlu yaşlar dilerim. Pekiyi ya sana? Sana artık diyecek birşey kalmadı :) Eline koluna sağlık.

Özlem dedi ki...

ellerine sağlık, yine harika bir pasta olmuş

Happy Mixy dedi ki...

ben yine sizin sıkı bir takipçiniz olarak bu partide de bizzat bulunup bu şirin pastayı yakından görme ve tadına bakma fırsatı buldum.Ellerinize sağlık bayıldım.Siz oradan ayrıldıktan sonra haberim oldu geldiğinizden yoksa kesin tanışmaya gelirdim:)Pastadaki dev figürler gerçekten çok havalı olmuştu.Yalnız benim parmaklarımıda beraber yememe sebep olan başka bir güzellik kurabiyelerdi...ayıcıklı kurabiyeyi oğlumla birlikte hüplettik.şeker hamurunun hiç bu kadar lezzetli olduğunu bilmezdim...

İkizBebek dedi ki...

waaaavvv 60 kişilik pasta,Burçin yine harikalar yaratmışsın :)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Burçinciğim çok cici çok şirin olmuş bayıldım, ellerine yüreğine sağlık canım.

Sevgiler,
Evren

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...