29 Eylül 2009

Butik Metin Hırsızlığı

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı



"Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı, kişiye özel tasarlanmış benzersiz pastalar ve tamamı birbirinden farklı özel tasarım kurabiyelerden oluşan "EV YAPIMI" ürünler ile sizin ve sevdiklerinizin mutlu günlerini daha da özel ve unutulmaz yapmak için sizlerle...

Düğün pastaları, nişan ve söz pastaları, doğum günü pastaları, tek kişilik pastalar, cupcake standları, baby shower pastası ve kurabiyeleri, bebek kurabiyeleri, özel gün kurabiyeleri, fotoğraflı kurabiyeler, şirket logolu kurabiyeler, nikah kurabiyeleri, yeni yıl kurabiyeleri, sevgiliye özel kurabiyeler ve dahası farklı görüntü ve sunumuyla hem sizin hem de armağan edeceğiniz kişilerin tarzına uygun olarak tasarlanır, kişiye özel süslemelerle bezenir.

Titizlikle tasarlanıp hazırlanan pasta ve kurabiyelerde daima en iyi ve en taze malzemeler kullanılır. Güzel ve renkli görüntüsünün verdiği memnuniyet, tadına baktığınızda leziz bir gülümsemeye dönüşür.

Sizlerin talepleri ve önerileri ile hazırlanan pasta ve kurabiyeler, şık bir sunumla adrese teslim edilir.

Özel günlerinizin heyecanını birlikte yaşayalım"

şeklinde, Sevgili Deniz ile birlikte sayfanın kuruluş aşamasında üzerinde günlerce düşündüğümüz ve oluşturduğumuz bir metin vardır Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı sipariş sayfamın açılışında.

Son bir kaç gündür hem başka arkadaşlarımın uyarıları, hem de tesadüfi olarak benim rastlamam sonucu aynı metni kendi sayfalarında ya da Facebook gruplarında virgülüne kadar dokunulmamış veya göstermelik bir iki kelime ekleme çıkarması ile kullanan bir çok "Butik Pasta Tasarımcısı" pardon, "Butik Metin Hırsızı" olduğunu fark ettim ne yazık ki.

Bir pasta tasarımcısı olduğunu iddia ederek sayfa açan ve o sayfaya kendine ait olmayan cümleleri, kendi cümleleriymiş gibi yazan bir şahıs, nasıl yaratıcılık gösterip pasta tasarlayacak ve böyle derme çatma bir temel üzerine kariyerini nasıl inşa edecek ben anlayabilmiş değilim.

İsim açıklamak istemiyorum, aslında bu yazıyı bile yazıp yazmamakta çok tereddüt ettim ama belki okurlar ve doğru bir davranış olmadığını bile bile yaptıkları bu uygulamayı sonlandırırlar diye düşündüm. Çok mu iyi niyetliyim acaba?

5 yorum:

PastaZer dedi ki...

Ya inanılır gibi değil, senin metinden bir cümleyi alıp olduğu gibi google'da arayınca çıkıyor zaten sayfa ve metin olduğu gibi aynı.
Yuh artık...

İkizBebek dedi ki...

Bu insanlar neden hazıra konuyorlar?

boncuk mutfakta dedi ki...

Burçin öncelikle amerikan dövüşçü pastan çok başarılı ellerin dert görmesin.Ama fazla iyi niyetlisin.Bu durumuda her kim ise yanına bırakmamalı açıklamalısın ki hiç kimse cesaret edemesin.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

evet çok iyi niyetlisin Burçincim, asla değiştirmezler çünkü o işi yapacak kadar yüzleri kızarmayan kişiler değil mi onlar? boşver taklitler asıllarını yaşatır canım

fidaneli dedi ki...

burcın cım, sadece yazı değıl bırınde fotolarda copy edılmıs:( zaman zaman yaptığımız ısın ortak olması sonucu yazılan metınler bırbırıne benzerlık gösterebılıyor.. ama bu kadarına pes....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...