4 Aralık 2009

Ayıcıklı Pasta

Ayicikli Pasta

Bu dönemde hazırladığım pasta ve kurabiyeler önceki çalışmalarla birebir aynı olduğu için ve sürekli aynı çalışmaların sayfamda yer almasını tercih etmediğimden hepsini yayınlayamıyorum ne yazık ki.

Yoğun gündem maddeleri ile dolu hafta sonu öncesi hem sayfa görüntüsünün yenilenmesi hem de gerek renk tonları gerekse sanki oyuncak tasarlıyormuşçasına dev figürlerle çalışmanın verdiği haz nedeniyle, yine çok büyük bir keyifle hazırladığım ayıcıklı pasta ile bu kuralı bozmak istedim.

Ayıcık 1

Daha önce Baran için hazırladığım 60 kişilik pastanın 15 kişiliğe uyarlanmış şeklini, annesi Şeyda hanımın talebi ile Sarp'ın 1. yaş günü için hazırladım.

Ayıcık

Pasta içeriği bu defa vanilyalı sünger kek, vanilyalı muzlu krema, muz ve ananas içeriğinden oluştu.

Doğum günün kutlu olsun Sarp! Nice mutlu yaşlara...

Teddy Bear Cake

Bu yoğunluk içerisinde bakalım hafta sonu neler olacak neler olamayacak, ben de merakla bekliyorum... Keşke bazı dönemlerde ahtapot olabilsem...

Herkese mutlu ve lezzetli hafta sonları...


İlgili diğer yazılar:

Ayıcıklı 1 Yaş Pastası ve Kurabiyeleri

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


4 yorum:

Eya dedi ki...

Burcincigim, öncelikle ugrayip biraktigin zarif mesajin icin cok ama coook tesekkür ederim.Hep birlikte nice yillar birlikte olalim... Ben bu pastana bayiliyorum. Inanilmaz sirin ve sevimli.Ellerine saglik, kac gündür merakla bekliyorum sanirim haftasonundan sonra muhtesem yeni yil kolleksiyonu ile bulusacagiz insallah.Ya da baska güzelliklerinle, ellerine saglik, sana kolayliklar diliyorum, haftasonun 24 saat degil 48 saat gibi gecsin :)

sevgiler

zehra

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Burçinciğim bir oğlum olsa ilk doğumgünü pastası bu olsun isterdim:). O kadar şirin ki..Ellerine sağlık.
Sevgiler...
aslı

pembecikolata dedi ki...

Şahane!!!Her zaman kahverengi mavi uyumunu severim pastaya da çok yakışmış...Ayrıcaaa yılbaşı için hazırlanan kurabiyelerden gözlerimi alamıyorum...Bu ne zevktir yaaa

Adsız dedi ki...

Çok hoş Burçin:) renk tonları ve ayıcıklar çok güzel olmuşlar ellerine sağlık.

Sevgiyle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...