30 Aralık 2009

Kişiye Özel Doğum Günü Pastaları

Farmville

2009 yılının bitmesine saatler kalmışken, bilgisayardaki yayınlanmamış fotoğraflar arasından hızlıca seçebildiklerimle de olsa son bir pasta yazısı yayınlamak istedim.

İlk Farmville pastasını, henüz Farmville oynamaya başlamamışken ve oyundan bihaberken Sevgili Nazlı Hanımın babası için hazırlamış ve çok keyif almıştım. O zaman fikir vermesi için araştırdığımda çalışılmış pasta modeli bulamadığımdan ve genelde tercih ettiğim yöntem olan asıldan, orijinalden bakıp çalışma yöntemini uygulayarak, özgün ve özel tasarım bir pastayı daha portföyüme kazandırmıştım. Aynı temadaki bu ikinci çalışmayı, zenginleştirilmiş ağaç ve bahçedeki silüet figürlerle Deniz hanım için hazırladım. Nice mutlu, sağlıklı ve bol şanslı yaşlar diliyorum Deniz hanımın Farmville seven arkadaşına.

playstation

Yine ilk kez Nazlı hanımın talebi ile hazırladığım Playstation pastası, bu defa Nihan hanımın arkadaşı içindi. Sağlıklı ve mutlu, boş şanslı yaşlar diliyorum!

poker

Poker temalı pastayı Ecem hanımın poker seven arkadaşı için hazırladım. Nice mutlu yaşlar, bol şanslar!

Kirmizi Kalp

Kırmızı kalp şeklindeki pastayı, vatani görevini yapan Polat beyin talebi ile kız arkadaşı için hazırladım. Birlikte nice mutlu kutlamalar diliyorum!

Balon R

Sade tasarımlı, balonlu pasta Reha'nın kreşte kutlanacak doğum günü içindi. İyi ki doğdun Reha!

Balonlu

Bir diğer balonlu pastayı Ahmet Kerem'in 1. yaş günü için hazırladım. İyi ki doğdun Ahmet Kerem!

Ben10

En popüler pastalardan Ben10, bu defa farklı bir platform resmi ile Karan'ın 3. yaş günü için tasarlandı. İyi ki doğdun Karan!

Gece Bahcesi

Sevimli Can babası ile birlikte oturmuş puzzle yapıyor, Gece Bahçesi Temalı 2. yaş günü pastasında. Nice mutlu yaşlara Can!

Disney Cars

Arabalar karakterlerini çok seven Doğu'nun 4. yaş günü için hazırladığım pasta bu yazının son pastası. Doğu'ya nice mutlu, sağlıklı ve keyifli yaşlar diliyorum.


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

birsence dedi ki...

Evinizden pasta,börek,çöreğin eksik olmadığı,kalbinizin tatlı anılarla dolacağı,sağlığınızın tam kıvamında olduğu,cebinizin tıkır tıkır para kaynadığı,neşenizin kulak memesi yumuşaklığında olduğu ,birseninmutfagi.com 'u ziyaret etmediğiniz bir gününüzün bile geçmediği bir yıl diliyorum....

Afiyetle kalın Birsence'de kalın...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...