21 Haziran 2010

Hoşgeldin Defne ve Yeniden Merhaba

Defne 3

Çılgıncasına yoğun geçen, son gece ertesi gün ben yokken kutlanacak doğum günleri için hazırladığım pastaları saat 23:00 sularında teslim ettikten ve Antalya'ya beraberimizde götüreceğimiz ilk şehirlerarası pastayı kurabiyeleri ile birlikte sabaha kadar hazırlayıp, 0 uyku ile yola çıktığım bir 23. haftanın takibinde, 1 haftalık dinlenme, eğlenme, yüzme, enerji depolama ile geçen kısacık Haziran ayı tatilinden sonra yeniden çok güzel ve özel bir haberle, mutlulukla merhaba demek harika.

Defne 1

Canım Denizciğim 8 Haziran'da ikinci kez anne olma mutluluğunu yaşadı ve şimdiye kadar gördüğüm en güzel bebek pozlarını veren Defneciğim dünyaya merhaba dedi, tatlı Bilge de abla oldu.

Defne 2

Bu özel gün nedeni ile hazırladığım cupcakeler ilk dönüş yazısında yer alsın istedim.

Defne 6

Sevgili Bengi'de ikince kez teyze olmanın mutluluğunu yine muhteşem çizgilerle döktü kağıda ve baskılı kurabiyeler hazırlamamı rica etti.

Defne 5

Çizimler öyle güzel ve anlamlıydı ki sadece onlar olmalı diye düşündüm vanilyalı kurabiyelerin üzerlerinde ve büyük bir keyifle hazırladım hepsini.

Defne 4

Defneciğime dünyaya hoşgeldin diyorum tekrar. Dilerim çok güzel, çok sağlıklı ve çok renkli bir hayatı olur onu çok seven ailesi ile birlikte.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

7 yorum:

Deniz dedi ki...

Bu harika ve özenli, inanılmaz lezzetli ve şık armağanlar bana tarifi imkansız duygular yaşattı. Zerafetin ve düşünceliliğin için sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsın ve iyi ki hayatımda kocaman bir yerin var.

Bengi Gençer dedi ki...

İnceliğine, emeğine, titizliğine, zerafetine, hünerine bir kez daha hayran kaldım Burçin. Ellerine sağlık! Ve katılıyorum, iyi ki varsın! :)

Bengi Gençer dedi ki...

Bir de söylemeden geçemem, kurabiyeler de cupcakeler de inanılmaz lezzetliydiler!! :D

İkizBebek dedi ki...

çok güzeller Burçin, inan şu anda tadına bakmak istedim o cupcakelerin.
bebişede hoş geldin diyorum.

Delfina ; dedi ki...

Bayıldım bayıldım,bu muhteşem aileye de zaten böyle rüya gibi süslemeler yakışırdı.Ellerine sağlık Burçincim.Nihayet bloguna girebiliğim için de çok mutlu oldum,readerde ve sosyal ağar da yayıyorum hemen...

sevgiler,

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Denizciğim, aynı duyguları hissettiğimi biliyorsun, öpüyorum seni ve tatlı minikleri...

Bengiciğim, afiyet olsun, bol ilham perileri olarak geri dönsün sana. Ben de senin hünerine hayran kalıyorum hep. Sevgiler.

Özge, keşke yankınımda olsan ilk iş senin için cupcake hazırlamak olurdu, merak ettiğini bildiğim için :).
Sevgiler...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Delfinacığım, çok naziksin her zaman ki gibi. Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Sevgiler en içten...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...