13 Temmuz 2010

Bebek Kurabiyeleri

Bebek 10

Haftaya kurabiye görüntüleri ile başlamışken aynı şekilde devam etmek istedim. İlk kurabiye buketini, Sevgili Denizciğimin talebi ile kardeşi, pek Sevgili çizerimiz, aynı zamanda benim çok sevdiğim sayfa başlığımı da çizen, Tübitak Meraklı Minik ve Bilim Çocuk dergilerinin illüstratörü Sevgili Bengi'nin bebeği Duru için hazırladım.

Bebek 11

Bebek 12

Bebek 13

Bengi'nin puantiye sevgisinden yola çıkarak puantiye temalı, uçuk pembe, kahve ve beyaz tonlarında keyifle hazırladığım bir çalışma oldu.

Bebek 14

Bengi'nin çiziminin ortasına son derece şahane bir şekilde, Sevgili Deniz tarafından monte edilen sevimli bebek resminin olduğu baskılı kurabiyeler de benim Gençer ailesine minik bir hediyemdi.

Bebek 15

Duru bebeğe buradan bir kez daha dünyaya hoşgeldin diyor, uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Bebek 9

Nil bebeğin bebek mevlidinde dağıtılmak üzere annesi Selin hanımın talebi ile pembe beyaz renk tonlarında hazırladım kurabiye buketini. Hoşgeldin Nil!

Bebek 5

Doruk bebeğin kurabiye tasarımı bana bırakılınca cam göbeği, kahve beyaz tonlarında hazırladım. Hoşgeldin Doruk!

Bebek 7

Perisu'nun 3. yaş günü için hazırladığım ve Ankara'ya gönderdiğim buket de bu yazıda yer alsın istedim. İyi ki doğdun Perisu!

Bebek 6

Kerem bebeğin kurabiye buketini, hediye olarak sunulmak üzere Zehra hanımın talebi ile hazırladım. Hoşgeldin Kerem!

Bebek 4

Emel hanım, doğacak bebeği Cemre için günler öncesinden irtibat kurdu benimle. Temanın doğa üzerine kurulu olmasını rica etti, uğurböceği de özellikle olmasını istediği detaydı.

Bebek 2

Bebek 1

Bebek 3

Hazırladığım numuneler içinden en çok beğendikleri ile oluşturduğum iki sepet kurabiye Ankara yolcusuydu. Emel hanımın beğenisini duymak da oldukça mutluluk vericiydi. Hoşgeldin Cemre!

Bebek 8

Ve son olarak yurtdışında yaşayan fakat izine geleceği dönem için benimle irtibat kurup Ankara'da yakınlarına dağıtılmak üzere bebek kurabiyeleri talep eden Gözde hanımın kızı Naz için hazırladığım kurabiye buketi.

Arabalar

Gözde hanım, oğlu Emir Refik'i de düşünerek çok sevdiği Disney Cars temalı mini bir buketi de onun için hazırlamamı rica etti. Her ikisine de sağlıklı ve upuzun bir hayat diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

mehtap kuzucu dedi ki...

ellerinize sağlık,herbir kurabiye özenle hazırlanmış ve çook güzel,bütün bebeklere sağlıklı bir ömür,mutlu ve umutlu yarınlar diliyorum .sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...