12 Eylül 2011

Erkek Bebek Pasta

Erkek Bebek Pasta 1

Yayınlanmayı bekleyen bir çok ürün arasında, haftanın bu ilk yazısı, Doruk'un 1. yaş günü için, gövde ve baş kısmını çikolatalı kek, ganaj krema ve fıstık krokan ile hazırladığım, sarılıp ayrılmak istemediğm üç boyutlu bu sevimli erkek bebek pastası olsun istedim.

İlk kez bundan bir kaç ay önce, gerçek bir görselden esinlenerek hazırladığım, üç boyutlu Melek Pasta ile başlayan, sonrasında elbise giymiş hali ile Bebek Pasta ve Dora Pastası ile devam eden ve oldukça beğenilip ilgi gören bu tasarımda geldiğim son nokta şu an itibarı ile erkek versiyonunu hazırlamak oldu.

Gözde hanım, Doruk'un parti sırasında giyeceği kıyafetin görselini gönderdi. Mavi gömlek, jean pantalon, kırmızı beyaz puantiyeli papyonu ve lacivert ayakkabıları ile Doruk'un pasta halini çalışmak oldukça zevkliydi.

Bir önceki gün kutlanan diş buğdayı için, Gözde hanımın her iki ürün grubu için de "tasarımı tamamen pastacımızın hayal gücüne bırakıyoruz" sözünden hareketle her zamankinden farklı renklerde ve şekilde hazırladığım diş pasta ve kurabiyeleri de bir başka yazıda yayınlayacağım.

Erkek Bebek 1

Doruk'a nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

hiç iyi komşuluk yapamıyorum dimi Burçinciğim :=))
bir kapını tıklayıp nasılsın diyemeden geçiyor zamanlar..
gelincede öyle hoş ağırlıyorsun kii
bayılıyoruz :)
çok sevgiler...

Unknown dedi ki...

merhabalar burcin hanim..uzun zamandan beri takipcinizim..sizi tebrik ediyorum...calismalarinz harika..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...