11 Ocak 2012

Baby Shower Pasta, Mini Topkek ve Kurabiyeleri

Baby Shower Pastasi

Sevgili Begüm hanım, ablası Nazlı hanım için organize ettiği partinin detaylarını en ince ayrıntısı ile tek tek, özenle belirledi.

Düşünmüş olduğu pasta, cupcake ve kurabiyelerle ilgili benimle günler öncesinden iletişim kurup, aklındakileri aktardı.

Birlikte belirlediğimiz detaylar ve renklerle şekillenen hamile görünümlü, Eren bebeğin ayağının da hafifçe belli olduğu pastası, son dönemde hem baby shower hem de bebek doğumları için çok fazla hazırladığımız, cupcake'e alternatif, içi krema dolgusuz fakat lezzetli mi lezzetli, atıştırmalık, süslü mini topkekler,

Baby Shower Mini Topkekk

ve gelen konuklara hediye olarak dağıtılmak üzere hazırladığımız, fotoğrafı son anda hızlıca çekilen iki farklı modeldeki kurabiyeler.

Baby Shower Kurabiyeleri

Ürünler, partinin yapılacağı Point Otel Barbaros'a ulaştığında Begüm hanım beğenilerini dile getirmek ve teşekkür etmek için arayıp, bir arkadaşının blogunda ürünlerden bahsetmek istediğini belirtmişti. Ben de bugün bir arkadaşımın bilgi vermesi ile öğrendim ki o blog sahibi Sevgili Buse Terim'miş. Özellikle pasta ile ilgili yazmış oldukları nazik cümleler için çok teşekkür ediyorum.

Buse Terim'in partideki detayları anlatan rengarenk yazısını okumak ve şahane detaylara göz atmak isterseniz buraya buyrunuz.

Eren bebeğe şimdiden sağlıklı ve upuzun bir ömür diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

neslice tarifler dedi ki...

Pastaya bayıldım. O minicik ayağı kim yedi acaba?? :)
Ellerinize sağlık.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...