15 Mayıs 2012

Siemens Ankastre 2012 Reklamı Ayakkabı Pasta

Siemens Ayakkabi Pasta

Siemens ürünleri reklam filmleri için hazırladığım 3 farklı pastadan ilk yayına giren model, ankastre serisi için olan, beyaz kaplanmış zemin üzerinde, dünyaca ünlü bir ayakkabı firmasının tescilli modeline benzer şekilde talep edilen, siyah, incecik topuğu ve arka kısmında büyük fiyonkları bulunan ayakkabılı pasta idi.

Çok önemli reklam filmlerine imza atan Interfilm aracılığı ile, ön hazırlık, yapım ve montaj aşamaları çook stresli, heyecanlı ve bir o kadar da zevkli geçen bu projede yer almak, çekim atmosferini solumak, o koşuşturmaca ve heyecana ortak olmak benim için çok çok güzel bir tecrübeydi.

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Toby Tremlett ile tanışmak ve son gün, istenen revizyonlar yapılmış hali ile üç pastamın karşısına geçip, kollarını birleştirip "Perfect (Mükemmel)" dediğini duymak da hayatımda kendimle gurur duyduğum ve kanatlandığım anlardandı diyebilirim, ne yalan söyleyeyim.

Henüz seyretmemiş olanlar için reklam filminin videosunu sıcağı sıcağına paylaşıyor ve diğerlerini de merakla bekliyorum.


Siemens Ankastre 2012 TVC ile INTERFILM_ISTANBUL_

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Reklam filimini izlemiştim ve ayakkabı pastaya bayılmıştım.Bu pastanın senın ellerınden çıkmasına çok sevındım.Harıka bir pasta ve harıka bir reklam olmuş.Emeklerine ve strese deymış kutlarım.

*YildizlarinLezzeti dedi ki...

tebrik ederim seni canim, dün ilk kez ilzlemistim reklam filmini ve ne yalan söylim bayaa begenmistim. icimden gecenleri söylim mi sana :) ? yapsa burcin yapar diye... bak kalbim temiz mis hahaha harikasin!!!! emegine saglik

Eya dedi ki...

IZledim izeldim, bayildim, Pasta sahne, reklama da cok yakismis, ellerine saglik Burcincigim, gönülden tebrik ederim, sevgiler

zehra

mandalincikmazi dedi ki...

İzlediğim zaman mutfaktan çok bu pasta ilgimi çekmişti demek arkadaşımız yapmış :)) ellerine emeğine sağlık canım başarılarının devamını diler kutlarım........

http://cocuklarimicin.blogspot.com dedi ki...

Ellerinize, emeğinize sağlık.Gerçekten müthiş.

Fatosca Tadlar dedi ki...

Bende reklam filmini izledim ve pastaya bayıldım:))) Ellerine sağlık canım harika olmuş. Ustanın elinden çıktığı çok belli:))))Daha nice güzel projelerde yer alman dileğiyle. Sevgiler...
http://fatoscatadlar.blogspot.com

renkli hayaller kurabiye evi dedi ki...

Burçin hanım...süper bir pasta olmuş...tek kelimeyle harika...mutfaktan daha çok pastanın ilgi çektiği çok açık...elinize emeğinize sağlık....sevgiler...

Zuhal Algaç İhtiyaroğlu dedi ki...

Tebrik ederim.

şule dedi ki...

merhaba burçin hanım sessiz takipçilerinizdendim.taki bu reklam filmindeki başarınıza kadar artık yazmalı ve tebriketmeliyim dedim.tebrikler çokgüzel başarılarınızın devamını diliyorum.sevgiler..

Nur dedi ki...

Merhaba Burçin Hanım. Daha önce hiç yorum bırakmamıştım ama bu başarınızı görünce tebrik etmeden geçemedim. Ellerinize, gönlünüze sağlık. Bu arada çilekli pasta ve çikolatalı cupcake tariflerinizi denedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Teşekkür ediyorum. Daha güzel projelere inşaallah..

SELMİN dedi ki...

Burçin hanım mükemmel bir pasta olmuş.. Siz tam bir başarı örneğisiniz, reklam da pasta da şahane..çok güzel işler çıkartıyorsunuz, tebrikler.

KEYFİMCE YAPTIKLARIM dedi ki...

Harikasın arkadaşım.Elbette kendinle gurur duymalısın.Pasta süper olmuş :))

EflHatun dedi ki...

Reklamı izledikten ve pastaya bayıldıktan sonra tanıdık ve sürekli takip ettiğim bir elden çıkmasına çok sevindim nedense :) ellerinize sağlık harika olmuş..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...