28 Haziran 2007

Hediyeliklerimiz ve sepetleri de hazır

Evet artık çok az kaldı. Baskı aldığım etiketleri düğün gecesi gelen misafirlerimize dağıtmak üzere yaptırdığımız deniz feneri şeklindeki tea lightlara zımbaladım ve kutuya yerleştirdim. Hediyelikleri dağıtacağımız sepetlerimizi de temamıza uygun olarak aldığım malzemelerle hazırladım.

Bu düğünden önceki son postum büyük ihtimalle. Yaklaşık iki aydır sünnet düğünümüzle ilgili yaptığım tüm hazırlıkları buradan siz değerli ziyaretçilerimle paylaştım. Beni çok onurlandıran ve gurur duymamı sağlayan yorumlar, mesajlar aldım. Ayrıca blogumu hazırladığım günden itibaren bugüne kadar geçen iki buçuk ay gibi kısa bir sürede 10.000 ziyaretçiyi aştım. Hepinize sonsuz teşekkürler...

12 yorum:

gülriz dedi ki...

Burçinimmmmmmmmmmmmm, çok zevklisin, çoooooook :) Ne güzel ciciler hazırladın, her seferinde beni biraz daha şaşırttın. Ama herhalde deniz tutkunu olduğumdan olsa gerek bu deniz fenerlerine hepsinden çok bayıldım; o kadar güzel, o kadar muhteşem görünüyorlar ki... Yoruldun, çok yoruldun ama ortaya çıkan bu güzelliklere değiyordur herhalde. Umarım düğünü de bir çırpıda atlatırsınız keyifle. Kocaman sevgiler hem sana, hem de oğluşlarına :))

bir demet feslegen dedi ki...

Ne güzel bir fikir, deniz fenerleri...Bir anlam taşıyor mu, çok harika olmuş artık sonuna geldin tadını çıkarmak kaldı şimdi...
Sevgiler

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Ay Burçin süperrrsin ya Herşey dört dörtlük muhteşem...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Burçin Hanım inanılmaz güzeller! Deniz fenerleri ne kadar şirin. Bayıldım ben. Çok zevklisiniz gerçekten. Hayırlısıyla düğünü atlatırsınız inşallah! Tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum!

İstanbul'dan sevgiler.

Cafe Gusto dedi ki...

Burçinciğim
Ellerine kollarına emeklerine sağlık.Çok uğraştın çok yoruldun ama ortaya çok zevkli harika şeyler çıkarttın.Umarım çok çok güzel bir düğün olur.
sevgilerimle...

aylin dedi ki...

Burçin,
yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Deniz fenerleri ve sepet çok şık olmuş. O şanslı konuklardan olmak vardı şimdi...
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Buçin'cim ellerine sağlık.Yine güzeller hazırlamışsın.Kolay gelsin.

Unknown dedi ki...

Burçincim vallahi yaptıklarını büyük bir zevkle takip ettim. Nasılda güzel hazırlıklar bunlar. Herşeyi en ince ayrıntılarına kadar düşünmüşsün. Oğulların gerçekten çok şanslılar. Sanırım artık bu telaşı atlatmışsındır. Geçmiş olsun ve damatlıklarınıda görmenizi dilerim.
Sevgiler

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Gülriz'ciğim
Eda'cığım
Burcu'cuğum
Sebla'cığım
Serpil'ciğim
Aylin'ciğim
Cevver'ciğim
Selda'cığım

Hepinize beni çok ama çok mutlu eden mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizi seviyorum.
Sevgiler,

Berceste dedi ki...

Ben de isteriiiiiim :) Benim başım kel mi? :P

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Dilek'ciğim adres ver hemen gönderiyim. Türkiye'de olursa daha iyi tabi ki.
Öptümmmm

NiNo dedi ki...

ay burcincim senin kocaman ogluslarin varmis masallah sende pek guzelsin :) merak ettim canim ogluslarin kac yasindalardi sunnet olduklarinda ya benim oglum 4.5 yasinda henuz kucuk dimi sunnet icin aslinda ole pismanimki 40 i cikmadan yaptirmadigima ben ondan cok korkuyorum sanki :( hemen iyilestilermi banayazarsan sevinirim bu konu hakkinda sevgier

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...