23 Ocak 2009

Hediye Kurabiye Buketi

Pink Minnie Bouquet

Yine uzaklardan, Diyarbakır'dan, doğum günü kutlanacak olan Zeynep Nehir için verilen bir hediye kurabiye buketi siparişi.

Gül Hanım çok sevdiği yeğeni için büyük bir heyecan ve özenle anlattı istediği kurabiyeleri. Ben de hem onun hem de Zeynep Nehir'in hoşlanacağı şekilde hazırlamaya çalıştım. Zeynep Nehir'e nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yaşlar diliyorum. Gül Hanıma bu kadar uzak mesafeden de olsa bana ulaşıp sipariş vermesinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Hazırladığım her buketin gerçek anlamda kişiye özel olması ve daha öncekilere benzer olsa bile bire bir aynı olmamasına mutlaka özen gösteriyorum. Çünkü bu benim için çok önemli bir detay.

Sipariş için görüşme yaparken kabaca istenen ürünlerden bahsedilip geri kalanı size bırakıyorum, zevkinize güveniyorum şeklinde cümleler duymak o açıdan beni çok mutlu ediyor. Her siparişte başka bir heyecan duyarak kova rengi, etiket baskısı, yazılacak not, kurabiye renk grubu, kurdele rengi gibi detayları zevkle ve titizlikle belirleyerek bir bütün olarak içime sinmesine önem veriyorum. Bu işi yapmaktan çok keyif alıyorum.

Son dönemde yoğun bir şekilde kurs verip vermediğimle ilgili telefon ve mailler alıyorum. Ne yazık ki şu anda böyle bir çalışmaya vakit ayırabilecek durumda değilim. Şartlar uygun olduğunda bildiklerimi aktarmak ve pasta gönüllüleriyle tanışmaktan ben de büyük keyif alacağımı düşünüyorum. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.

www.burcinbirdane.com

12 yorum:

Eya dedi ki...

Belki herkesin elinden geçer bu şeker hamuru,herkesin parmaklarında şekiller alır,duyguları,zevkleri yansıtır...
Ama senin ellerinin bir eşi benzeri yok arkadaşım. Yaptığın işe,en ince ayrıntısına kadar inceleyerek özen göstermiş olman senin ayrıcalığını bir kat daha arttırıyor.Ellerine sağlık....sevgilerimle

zehra

Deniz dedi ki...

Pembe yanaklı Zeynep Nehir'in yeni yaşı kutlu olsun. Adı ne kadar güzelmiş, tıpkı armağan buketi gibi :) Gül teyzesi ne de güzel bir hediye düşünmüş, Burçin teyzesi de onun için hazırlamış her zamanki özeniyle. Pembe, güzel bir gelecek onun olsun. Çok şeker kurabiyelerini de afiyetle yesin. Ellerine sağık Burçinciğim, her buket bir öncekinden çok farklı dünyalara götürüyor bizleri :)

PASTASEHRİ dedi ki...

Burçinciğim yine çok güzeller yine çok farklılar... ellerine sağlık
sevgilerimle
Funda

Adsız dedi ki...

çok şirinle emeklerine sağlık ,bayıldım..

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

BURÇİNCİM.. GÖSTERDİĞİN ÖZEN VE TİTİZLİK ZATEN HER ÇALIŞMANDA KENDİNİ BELLİ EDİYOR.... LEZZETLERİNİ İSE HİÇ HESABA KATMIYORUM BİLE...... ÖPÜYORUM SENİ CANIM... SEVGİLER....

Unknown dedi ki...

Burçin'ciğim
ellerine sağlık canım okadar ince detayların varki hayran kalmamak elde değil.
Sevgiler

Sevde dedi ki...

Merhaba burçin abla;

Her zamanki gibi muhteşemler yapmışsın...
Çok titiz bir çalışman var maşallah...
Ellerine sağlık...
Sevgilerle

Adsız dedi ki...

Sevgili Burçin senin elinin değdiği her pasta her kurabiye bir başka güzel oluyor.Ellerine sağlık.Sevgilerimle...

Seda dedi ki...

yaptığınız herşey çok güzel oluyor ama kurabiyeler bir başka güzel sizi kurabiyeler kraliçesi ilan ediyorum:)sevgiler....

Adsız dedi ki...

Herzamanki gibi çok başarılısın tebrik ederim seni daha nice başarılar ama bir sorum olacak kovaları nereden bulabilirim ankaradayım burda yok yada nerden sipariş verebiliriz ücreti ne kadar civarı banada lazım bir iki tanede teşekkürler sevgilerimle....:)

Bir Dilim Düş dedi ki...

Burçin en çok çalışmalarındaki detayları seviyorum zaten onlar o kadar özel kılıyor ki yaptıklarını, ellerine sağlık...

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

burcincim gercekten yaptiklarinda bir titizlik, ,ozen uyum hepsi var inan harika seyler yapiyorsun devamli takip ediyorum. ellerine saglik.basarilarinin devamini diliyorum. sevgiler.nesrin.www.lalelimutfaklar.blogcu.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...