3 Eylül 2009

Özel Tasarım Pasta

Bahce

Temmuz ayı içerisinde, annesi Burcu Hanımın detaylı anlatımı ile Eda'nın 1. yaş günü için çok büyük bir keyifle bahçe temalı bir pasta hazırlamıştım.

Bu detaylı ve farklı tasarımın benzerini bu kadar kısa süre içerisinde tekrar hazırlayacağımı hiç düşünmezdim doğrusu. Ta ki geçtiğimiz ay diş buğdayı kurabiyeleri hazırladığım Kaan Deniz'in annesi Didem hanım telefon edip pastanın erkek çocuk uyarlamasını, Kaan Deniz'den babasına doğum günü hediyesi olarak hazırlamamı rica edinceye kadar.

Tasarımdaki farklılık bu kez içerik kısmına da yansıdı ve pastamız havuçlu, tarçınlı mis kokulu kek, ferahlatıcı etkisiyle vazgeçilmez limonlu krema ve fıstık krokandan oluştu.

Göktuğ Beye ailesi ile birlikte nice mutlu, sağlıklı ve lezzetli yaşlar diliyorum.


İlgili diğer yazılar:



Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


6 yorum:

Işıl dedi ki...

çok şık olmuş

Ateş Böceği dedi ki...

BİR MİLYON KALEM...

Merhaba ,bizler 1MK yazarları olarak editörlerimiz A.Şebnem Soysal ve Erkan Bal yönetiminde Bir Milyon Kalem İsimli bir kampanya başlatmış bulunmaktayız..

Ve sizlerdende yardımlarınızı beklemekteyiz .Kalem Kutusu,Silgi ,kalem ,kalem traş vb. araç gereçleri çocuklarımız için toplamaktayız.Yapacağınız her bir yardım ve bloğunuza koyacağınız bir link ile belki bir çocuğun dünyasını değiştirmiş olacaksınız.Lütfen yardımlarınızı bekliyoruz detaylı bilgi almak isteyenler aşağıda ki linke tıklaya bilir ..

http://www.birmilyonkalem.com/?p=17439



Unutmamalıyız ki ufacık bir kalem kutusu bir çocuğun gülen gözlerine dönüşe bilir ..Ne kadar çok insana kampanya hakkında bilgi verirsek o kadar iyi olur..

brcuuuuuuu@hotmail.com

Maileme cevap vermenizi bekliyorum...

sevgilerimle,

BURCU AYDOĞAN...

çınar dedi ki...

merhaba yaptıklarınız birbirinden güzel ve beni hayran bırakıyor. ben bir cup-cake tarifi arıyorum. yardımcı olabilirmisiniz.

sevdamavisi dedi ki...

burçinciğim,
pastaların gönlümü fethediyor. ellerine sağlık. sevgiler.

www.hediyeleradasi.com dedi ki...

Merhaba,
sitenizi ilk defa ziyaret ettim ve inanın hayran kaldım. Hepsi çok güzel ve eminim çok lezzetli.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Işıl - Çok teşekkürler.

Burcu - Biraz gecikmeli de olsa hemen ekleyeceğim linki. Teşekkürler haberdar ettiğin için.

Çınar - Teşekkür ederim. Kategoriler bölümünde keklere tıkladığınızda bir kaç cupcake tarifi göreceksiniz. Damak tadınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Afiyet olsun.

Sevdacığım - Çok teşekkür ederim.

Hediyeleradası - Teşekkür ederim ziyaretiniz ve güzel yorumunuz için.

En içten sevgilerimle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...