29 Eylül 2009

SmackDown Pasta, Cupcake ve Kurabiyeleri

SmackDown Cake

Uzun zamandır var olmasına rağmen son dönemde benim oğullarım da olmak üzere erkek çocuklarının büyük bir bölümünü etkisi altına alan ve artan popülerliği hayret edilecek düzeyde olan SmackDown (Amerikan Güreşi) temalı pasta, cupcake ve kurabiyeleri Çiğdem Hanımın oğlu Oğuzhan'ın doğum günü partisi için hazırladım.

SmackDown Cake1

İki ayrı ring şeklinde 20'şer kişilik hazırladığım pastalardan üzerinde Jeff Hardy ve John Cena figürleri olan pasta çikolatalı, fıstık krokanlı ve kavrulmuş boz antepfıstıklı, Matt Hardy ve Rey Mysterio figülerini taşıyan diğer pasta ise vanilyalı, limon kremalı, frambuazlı ve böğürtlenli idi.

SmackDown Cake Y1

SmackDown Cake Y

Bu çalışmaları hazırlarken, SmackDown yayınlandığı gece izleyebilmek için geç saatlere kadar büyük bir sabırla dayanan oğullarımın çok büyük katkısı oldu elbette. Tüm dövüşçülerin kendilerine has özelliklerini, el işaretlerini, giysilerini, tarzlarını onlar bana aktardı, ben de elimden geldiğince detaylandırmaya çalıştım.

SmackDown Cupcake1

SmackDown Cupcake

Cupcakeleri yoğunluk nedeni ile o kadar acele ile dizdim ki, Smack yazılı kısımdaki C ve A harflerini yanlış yerleştirdiğimi yine fotoğrafı bilgisayara aktardıktan sonra fark ettim.

SmackDown Cookies

Kurabiyelerin 20 adedini resim baskılı kakaolu, 20 adedini ise SMACKDOWN, WWE, 12 ve OĞUZHAN harfleri ile limonlu olarak hazırladım.

SmackDown Cookie

Oğuzhan'a nice mutlu yaşlar diliyorum.


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


6 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Burçinciğim çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık canım harikkaaaa!!!

Sevgiler,
Evren

Adsız dedi ki...

Burçin Hanım; oğlum ve arkadaşları pasta, kurabiye ve cupcakeleri o kadar beğendilerki uzun süre kıyıpta yiyemediler. Pastayı uzun itirazlar sonunda, ellerinden zor alarak ve üzülerek kestim, kıyamadık hiçbirimiz. Kurabiyeleride çocuklar giderken götürdüler. Sanırım hatıra olarak saklayacaklar :))) Şu anda Oğuzhan çok mutlu. Anne beni bukadar çok mu seviyorsun dedi. Tabiki buda bana yetti. Özellikle çikolatalı olan pasta mükemmeldi. O krema ve kekin tadı hala damağımızda. Emeğinize ve yardımları için eşinize ve oğullarınıza çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle Çiğdem&Oğuzhan

Eya dedi ki...

Burcincigim....pasta harika ama ben bir önceki kpya olayina gelmek istiyorum. Yazini almis bu bayan tamamen aynen ama senin cupcakelerini ve kurabiyelerini de portföyüne koymus kendi yapmis gibi...bence ciddi sekilde müdahale etmelisin,öyle hazira konmak olmamali, emege saygi lütfen.... sevgiler

pembecikolata dedi ki...

Ooo süper , yine döktürmüşsünüz:):):)

Unknown dedi ki...

şaka gibiiiiii...


gerçekten şaka gibiiii


bayıldım ellrine sağlık

Ilker Erdem dedi ki...

Sevgili Burcin, cok degisik ve guzel bir pasta. Sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...