9 Ekim 2009

Hello Kitty Parti Ürünleri (Pasta, Cupcake, Kurabiye)

Hello Kitty Cake1

Devrim Hanımın kızı Mira'nın 2. yaş günü için hazırladığım, 2 şeklinde Hello Kitty temalı pasta, cupcake ve kurabiyeler.

Hello Kitty

Mira, doğum günü pastası için daha önce hazırlamış olduğum Hello Kitty figürlü bir modeli beğenmiş fakat Devrim hanım ek olarak "Hello Kitty scooter'a biniyor olsa ne güzel olur" şeklinde düşüncesini belirtince pembe bir scooter'ın üzerine yerleştirdim bu defa sevimli Hello Kitty figürünü.

Pasta içeriği çikolatalı kek, vanilyalı krema, ananas, muz ve şeftaliden oluştu.

Cupcake

Aynı renk tonlarında hazırladığım çikolatalı cupcakeler ve Hello Kitty portre kurabiyler kutlama masasındaki yerlerini aldılar.

Cupcake 1

Tatlı Mira'nın doğum gününü kutluyor, başarılarla dolu sağlıklı nice yaşlar temenni ediyorum.

Hello Kitty Kurabiye

Son dönemde yoğun bir şekilde kurs ve seminer talepleri alıyorum fakat ne yazık ki şu anda vakitsizlik nedeniyle bu talepleri karşılayabilecek durumda değilim. Şartlar müsait olduğunda, ilk fırsatta diyebiliyorum sadece. İlgi ve beğenilerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum.

Fotoğraf çekimi açısından yine sıkıntılı bir döneme girdik. Hava sabahları geç, akşamları erken kararmaya başladı. Dolayısı ile aydınlık fotoğraflar çekebilmek için süre yine kısaldı. Bir dönem çok içime sinmese de gri fotoğraflarla idare edeceğim mecburen.

Bugün sırada bekleyen fotoğrafları düzenleyip başka yazı yayınlayabilecek miyim bilemiyorum. Yine de işi sağlama alıp herkese güzel ve mutlu bir hafta sonu diliyorum.

İlgili diğer yazılar :

Hello Kitty Pasta 1
Hello Kitty Pasta 2
Hello Kitty Pasta 3


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


5 yorum:

Adsız dedi ki...

mrh benim blogum yok ama sizi sürekli takip ediyorum.mühteşemsiniz ellerinize sağlık.bişey soracam mümkünse.bu kurabiyelerin şekli kalıpmı yoksa özel bir tekniği varmı.çok merak ediyorum.ayrıca tadınıda:)))))))))şekli ve tarifi konusunda beni aydınlatırsanız çok ama çok mutlu olurum.bide istanbul dışı kurabiye şiparişi verebiliyoruzmu.ben bursada oturuyorum..cevabınızı dört gözele bekliyorum.şimdiden teşekkürle (CEYLAN)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Çok begendim.Ellerine sağlık kurabiyelerin görüntüsü süper,tadınında harika olduguna eminim Yeni güzel tarifler bekliyoruz.SEVGİ İLE kAL.

sevimlimutfak dedi ki...

Cupcake'ler çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.devamını bekliyoruz :)

özce dedi ki...

Burçin Hanım merhaba,

Süper olmuşlar:) Hello Kitty için kalıp var mı acaba yoksa sız kendınız mı kalıp kesıp yapıyorsunuz? Hello Kitty kalıp varsa nerden aldığınızı öğrenebilir miyim?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...