27 Ekim 2009

Kitap Yardımı

kitap

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Sarımehmet Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ferhat Bey ile bir telefon görüşmesi yaptık.

Öğretmenler olarak okullarında bulunmayan ve çocukların çok fazla gereksinim duyduğu kitaplık için bir çalışma başlatmışlar. Telefonla ulaşabildikleri bütün iş yerlerinden yardım talep etmişler fakat çok fazla ilgi ve destek görememişler ne yazık ki.

Beni oldukça etkileyen bu konuyu çevremde yardımcı olmak isteyebilecek kişilerle hemen paylaştım. Buradan da duyurmak istedim ki; gerek evlerinde bulunan yıpranmamış hikaye kitaplarını göndererek, gerekse online kitap satışı yapan sitelerden alıp direkt adrese yönlendirerek katkı sağlamak isteyenler olabilir diye. Kitaplarla birlikte gönderilen kırtasiye malzemelerinin de çok makbule geçeceğini düşünüyorum.

Sn. Ferhat ZOBAR
Sarımehmet Köyü İlköğretim Okulu
Muradiye / VAN

Tel: (0535) 610 36 99

Eminim ki, Sarımehmet Köyü İlköğretim Okulundaki durum yurdumuzdaki bir çok okulda geçerli fakat en azından bilgimiz olan ve elimizden geldiğince yardımcı olabileceğimiz bir adres var şu anda...

Detaylı bilgi almak ya da kitapları bana ulaştırmak isterseniz yazabilirsiniz.

İlgi ve desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler...


Çok kısa bir sürede hazırladığı logo için duyarlı arkadaşıma, olmadı baştancıma çok teşekkür ediyorum.

4 yorum:

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Burçincim bu tarz konulara duyarlı olmak gerek, küçük çocukları olanların evlerinde mutlaka böyle dünya kadar kitap vardır. hem fazlalıklarından kurtulmak hem de oradaki çocuklara ışık olmak için harika bir öneri. benim oğlum henüz 3 yaşında elimizdeki kitaplar abilere ablalara pek uymaz ama ben de çevremdekilere mutlaka duyuracağım. toplarsam da sana ulaştırmaya çalışacağım.

Adsız dedi ki...

selam
daha önce bloğumda bu tür kampanyalar için hangi kargo şirketlerinin ne kadar indirim yapabildiğinden bahsetmiştim .bilgi için bakabilirsin ..en kısa zamanda buna da katılacağım..sevgilerle..
kargo için yazım ;
http://zoighanima.blogspot.com/2009/09/okullar-acld-haydi-yardma.html

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

çok güzel bir konuyu gündeme getirmişsin...bende en kısa zamanda bu kampanyaya katılmak için harekete geçiyorum...kolaylıklar diliyorum...

Adsız dedi ki...

Merhabalar, Ben Sarımehmet İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Ferhat ZOBAR, samimi yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bizler kitap ihtiyaçlarımızı siz yardımsever vatandaşlarımız sayesinde karşıladık. Bu konunun daha fazla gündeminizi ve sitenizi meşgul etmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Eminim ki bizlerden daha zor durumlarda görev yapan ve kitaplara ihtiyaçları olan arkadaşlarımız vardır. Yardıma ihtiyacı olan okullarımıza yardım gönderilmesi dileğiyle. Teşekkülerimi sunuyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...