13 Kasım 2009

Kurabiye Buketleri

Dogum Gunu 1

Uğur böceği, minik nazar boncuklu 1 rakamı, nazar boncuğu, E ve Y harflerinden oluşan 50 adetlik ilk kurabiye buketi Esra hanımın oğlu Eren Yavuz'un 1. yaş günü için hazırladığım buket. Nice mutlu ve sağlıklı yaşları olsun Eren Yavuz'un.

Bebek

Çağan Alp'in doğumu için hazırladığım iki ayrı sepetteki 80 adet kurabiye, annesi Elif hanımın talebi ile daha önce Erem Bebek için hazırladığım renk tonlarında ve aynı modeldeydi. Hoşgeldin Çağan Alp!

Dogum gunu

Müzik öğretmeni Fulya hanım, oğlu Baran'ın arkadaşları ile kutlayacağı doğum günü için keman motifli, nazar boncuklu ve yeşil yıldızlı 50 adet kurabiyeden oluşan bir buket hazırlamamı rica etti. Keyifle hazırlayarak Ankara'ya gönderdim. Fulya hanımın parti sonrası yazdığı mesaj beni sonsuz mutlu etti. İyi ki doğdun Baran!

Dis Bugdayi

Serap hanım, oğlu Ahmet'in diş buğdayı için, diş şeklinde kurabiyelerden oluşan ve yine çok rağbet gören bir model olan nazar boncuklarıyla süslenmiş bir buket istedi Kastamonu'dan. Son bir değişiklik ile, yakın zamanda doğum günü kutlanan yeğeni Elif için kız çocuk figürlü kurabiyeler de eklememi talep edince ortaya böyle renkli bir buket çıktı. Sağlıkla, keyifle nice kutlamalar diliyorum.

Seni Seviyorum

Şu anda vatani görevini yapan Mehmet Beyden, doğum günü olan kız arkadaşına giden dev fotoğraflı kalp kurabiyeli, Seni Seviyorum ve Çiçek harflerinden oluşan buket. Birlikte nice kutlamalar, mutlu yaşlar diliyorum Çiçek hanıma.

Yeni yil

Ve ben henüz yoğunluk nedeni ile tasarladıklarımı hayata geçirip yayınlama fırsatı bulamamışken, Yıldız hanımın talebi ile erkenden gelen bir yılbaşı kurabiyeleri siparişi. Açıkçası aradan geçen bir yılda bu temayı çok özlediğimi fark ettim. Bir an önce 2010 Yeni Yıl Koleksiyonum için düşündüklerimi uygulayıp yayınlamak istiyorum.

Bu dönemde kurs verip vermediğim konusunda çok fazla telefon ve posta alıyorum. Bir kez daha üzülerek belirtmek isterim ki ne yazık ki şu anda vakitsizlik nedeni ile kurs veremiyorum. İlgilerini, güzel sözlerini esirgemeyen tüm takipçilerime çok çok teşekkür ediyorum.

Herkese mutlu, sağlıklı ve lezzetli hafta sonları...

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


2 yorum:

Deniz dedi ki...

Hepsi çok güzel de, diş buğdayı buketindeki kırmızılı kız kurabiyeler çoook tatlı...

İkizBebek dedi ki...

yılbaşı kurabiyelerini çok beğendim.harka olmuşlar,hele o Noel BABA..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...