22 Aralık 2009

Süslü Kurabiye Buketi

Buket

Sırada yayınlanmayı bekleyen bir çok çalışma var. Çeşitli temalarda kurabiye buketleri, daha önce hazırladığım pastaların benzerleri, farklı tasarımlar ve erken teslim etmeye başladığım yeni yıl ürünleri.

Önceliği süslü kurabiye buketine vermek istedim çünkü, çok uzaklardan İngiltere'den bana ulaşıp, birlikte büyüdüğü çok yakın arkadaşı Şenay hanımın tatlı kızı İlke'nin ilk yaş günü için farklı bir şeyler düşünen ve sürpriz yapmak isteyen Sevgili Yasemin hanım biliyorum ki bu yazıyı yayınlamamı bekliyor.

Yine, her zamanki gibi son derece yoğun ve koşuşturmaca içerisinde geçen bir hafta sonunda aradı Yasemin Hanım İngiltere'den. İnternette tesadüfen ulaştığı sayfamla ilgili beni çok mutlu eden bir sürü güzel cümle söyledi fakat burada amacım kendimi öven bir pastacı pozisyonuna düşmek olmadığı için bu kısımdan detaya inmeden bu kadar bahsedebiliyorum. Sonrasında bir hafta boyunca aralıklarla görüştük ve yazıştık.

Yasemin hanım yaklaşık 3 saat boyunca http://www.burcinbirdane.com/ sipariş sayfamı inceleyerek buketi oluşturacak modelleri özenle belirledi. Yoğunluk nedeni ile kurabiyelerin fotoğrafını ne yazık ki tek tek çekemedim fakat özetle yazacak olur isem; Minni Mouse, Tweety, Bugs Bunny, Figürlü Kız Bebek Kurabiyesi, Biberon, Emzik, Bodyler, Pembe Nazar Boncukları, Çıngırak, Bebek Ayağı, İLKE Harfleri, Fotoğraflı Dev Kalp Kurabiyeden oluştu diyebilirim.

İLKE ve Fotoğraflı kurabiye ön planda kalacak şekilde yerleştirdiğim için diğer kurabiyeler çok fazla görünmüyor ne yazık ki. Kurabiye jelatinlerine Yasemin hanımın talebi ile tek tek pembe ve beyaz kuş tüyleri, yunuslu nazar boncukları iliştirildi. Happy Birthday yazan renkli balonlar da yerini aldıktan sonra ortaya gerçekten renkli bir buket çıkmış oldu.

Buket1

Parti sonrasında hem Şenay hanım, hem de Yasemin hanımdan çok güzel geri bildirimler almak, kurabiyelerin partide dağıtılmayıp saklandığını öğrenmek beni yine çok mutlu etti ve iyi ki bu işi yapıyorum diye düşünmemi sağladı bir kez daha.

Çok teşekkür ediyorum....

İyi ki doğdun İLKE!


İlgili diğer yazılar:

Süslü Hediye Kurabiye Buketi
Doğum Günü Kurabiyeleri
Doğum Günü Kurabiyeleri
Hediye Kurabiye Buketi

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...