27 Ocak 2010

Doğum Günü Pastaları

Balonlu

Daha önce bir çok kez 1 şeklinde hazırladığım balonlu pastayı Ali Efe'nin doğum günü için bu defa 2 şeklinde tasarladım. Ali Efe'nin çok sevdiği Eyore ve araba figürü de platformdaki yerlerini aldılar. İyi ki doğdun Ali Efe!

Gece Bahcesi

Artık BB ile bütünleşen Gece Bahçesi temalı pastayı, Emre'nin 2. yaş günü için, annesi Şule hanım günler öncesinden sipariş vermişti. Yine büyük bir keyifle, çok eğlenerek hazırladım. Nice mutlu yaşlara Emre!

Sunger Bob

Yiğit, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da doğum günü pastasında tercihini Sünger Bob'tan yana kullandı. 4. yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyorum.

Besiktas

Fanatik Beşiktaşlı Genco Beyin pastası, kız arkadaşı Bengi hanım tarafından, detayları özenle belirlenerek sipariş verildi. Mutlu, sağlıklı ve başarılı nice yaşlar diliyorum.

İlgili diğer yazılar:

Gece Bahçesi Pastaları
Sünger Bob Pastaları
Balonlu Pasta
Beşiktaş Pastası
Fenerbahçe Pastası

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Eda dedi ki...

BUrcin hanim yine herzamanki gibi harikasiniz.Sitenizi hergun takop ediyorum hepsi birbirinden guzel ellerinize saglik..Emrenin 1 yas kurabiyelerini hazirlamistiniz insallah 2.dogum gunu pastasinida size yaptiracagim temamiz belli gece bahcesi :)) sevgiler

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

yine harikalar yaratmışsın.Ellerine saglık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...