31 Mart 2010

Tokyo Temalı Cupcake ve Kurabiyeler

Tokyo 3

Mekatronik Mühendisi olarak Tokyo'ya yüksek lisans yapmaya giden Taylan Bey için düzenlenen partide sunulmak üzere hazırladığım cupcake ve kurabiyeler farklı bir deneyim ve zevkli bir çalışmaydı benim için.

Tokyo 2

Taylan Beyin annesi Işık hanım, günler öncesinden benimle iletişime geçip, hazırlayacağım ürünlerdeki tema ile ilgili bazı ipuçları verdi ve gerisini size bırakıyorum diyerek güvenini belli etti sağ olsun.

Tokyo 4

Mekantronik Mühendisliği ile ilgili bir bilgim olmadığı için Taylan Beyin girdiği internet sitelerinde bulduğum bazı görsellerden yola çıkarak cupcake süslemelerini oluşturdum. Renk katması için bazılarına mesaj yazdım ve partiye katılan Hello Kitty hayranı küçük hanımı da Işık hanım özellikle belirtince unutmamış olduk.

Tokyo 1

Kurabiyelerde kullandığım esprili tokyo fikri Işık hanıma aitti. Tamamlayıcı olması için seramik saksıyı Japonya'yı çağrıştıran kiraz çiçekleri ile süsledim.

Tokyo 5

Parti sonrası Işık hanımın mutluluk ve beğeni dolu teşekkür telefonu, yazmış olduğu mesaj beni çok mutlu etti. Kendisine tüm nezaketi ve içtenliği için buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Özgü hanıma da ayrıca teşekkürler.

Tokyo 6

Güle güle Taylan Bey!

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...