5 Mayıs 2010

Doğum Günü Kurabiyeleri

Mirza

İlk kurabiye buketi görüntüsü, geçtiğimiz yıl 2. yaş günü için kurabiyeler hazırladığım Mirza'nın 3. yaş günü için düzenlenen doğum günü partisi içindi. Gökçen hanım yine büyük bir titizlikle bütün kurabiyelerin modellerini tek tek belirleyerek bana iletti. Hem beğeni dolu geri bildirimi ve içtenliği, hem de günlerdir fotoğrafı yayınlamamı büyük bir sabırla beklediği için çok teşekkür ediyor, Elazığ'a sevgilerimi gönderiyorum.

Yagmur

Yağmur'un 1. yaş günü için hazırladığım kurabiyelerin canlı renk tonlarında olmasını istemişti annesi Hatice hanım. Büyük bir keyifle, en sevdiğim renk tonlarını kullanarak hazırladım kurabiyelerini. İyi ki doğdun Yağmur!

Derya

Sevgili İpek'in teyzesinin doğum günü nedeniyle jet hızıyla hazırladığım ve fotoğraf çektiğim kurabiyeler Mersin yolcusuydu. Derya hanıma nice mutlu yaşlar diliyorum.

Fen ve Teknoloji
Fen ve Teknoloji 1
Fen ve Teknoloji 3
Zeynep hanımın talebi ile Fen ve Teknoloji öğretmeni eşinin doğum günü nedeniyle sürpriz olarak hazırladığım mesajlı kurabiyelerde tema da Fen ve Teknoloji üzerine idi. Yine acele ile hızlı çekilen kareler, hatta saksıda çekmeyi unuttuğumu sonradan fark ettim. Nice mutlu yaşlar diliyorum.

Gelin Damat

Doğum günü temasında değiller fakat Deniz hanımın talebi ile, ailelerinde yeni evlenecek çifte sürpriz hediye olarak hazırladığım gelin damat kurabiyeleri görüntülerini de daha önce detaylı olarak yayınladığım için bu yazıya eklemek istedim. Tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

gökçen güler acar dedi ki...

evet sabırsızlıkla bekliyorduk burçin hanım, tekrar elinize emeğinize yüreğinize ve en önemlisi aklınıza sağlık.çünkü bunlar cidden müthiş de bir zeka ürünü. arkadaşlarım resmen hayran oldu kurabiyelere, kimse kıyıp yemedi desem inanın benim zorumla açtılar pakettten bir kaç tane. tabi tadını alınca bir kez daha hayran oldular.
tekrar görüşmek üzere, iyi çalışmalar diliyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...