7 Haziran 2010

Gazete Pasta

Gazete Pasta

Pasta ile ilgili detaya geçmeden önce hem bir önceki yazımda yayınlamış olduğum Atlı Karınca Pastası için bırakılan yorumlar, gelen mailler, BB Facebook Hayran Sayfası mesajları, beğenileri için hem de dün biten 35. yaşım nedeni ile Facebook duvarıma mesaj yazan, hediyeler gönderen, telefon eden, mesaj gönderen herkese sonsuz teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Hepsi benim için son derece mutluluk verici ve değerliydi. İyi ki varsınız...

The New York Times şeklinde, gazete tasarımlı pasta, daha önce bir çok kez özel günleri için ürünler hazırladığım adaşım Sevgili Burçin hanımın babası Cevat beyin, 58. yaş günü içindi.

Burçin hanım daha önce yurtdışında çalışılmış olan çok beğendiği örnek modeli ve üzerinde yazmasını istediği mesajları gönderdi, ben de her zaman ki gibi çok severek ve keyif alarak hazırladım.

Newspaper Cake

Burçin hanımın, partinin olduğu saatlerde arayıp havai fişek sesleri arasında teşekkür etmesi ve beğenilerini dile getirmesi çok hoş ve unutamayacağım bir detaydı benim için.

The New York Times

Cevat beye ailesi ve tüm sevenleri ile birlikte nice mutlu yaşlar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

bLiNd FoLd dedi ki...

burçin Hanım :))
Muhteşem bir pastaydı herkes hayran kaldı... İnanılmaz güzel bir görüntüydü babam çok mutlu oldu... Ve sizinle çalışmak her zaman ki gibi çok keyifliydi... Ellerinize, yüreğinize, sabrınıza, zevkinize sağlık bir sürü bir sürü defa :))
nice mutlu yaşlara tekrar... Sevgiler!!

enne dedi ki...

Her pastanızı hayranlıkla izliyorum. Tek başınıza yaptıklarınız inanılmaz. Yıllardır sizi takip ediyorum ve şimdiye dek bir pasta sipariş etmek kısmet olmadı ama inşallah Ağustos'taki doğumgünümde kendime güzel bir hediye vereceğim sayenizde:) başarılarınız çok çok artsın, keyifle devam etsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...