7 Aralık 2010

1 Yaş Doğum Günü Partisi Pasta, Cupcake ve Kurabiyeleri

Cupcake Tower

Özel günler için tek bir ürün hazırlamanın dışında, ürün grubu olarak çalışmak yani belli bir temaya göre pasta, cupcake ve kurabiyeler tasarlayıp sunmak çok daha keyifli ve heyecan verici oluyor benim için.

Pasta

Özellikle tasarım tamamen bana bırakılınca, özgürce temaya uygun renkleri oluşturmak, hangi ürünlerde hangi objeleri ne şekilde kullanacağıma karar vermek, etiket tasarlamak, kurdele seçmek gibi her bir detayla tek tek ilgilenmek çok büyük bir zevk.

Daha önce Diş Buğdayı Kurabiyelerini hazırladığım Kerem'in 1. yaş günü için, annesi Sevgili Duygu hanım günler öncesinden irtibat kurup, parti için hazırlanan görselleri gönderdi.

1st b

Itfaiye Cupcake

Mövenpick Otel'de düzenlenen parti için, sunumun daha göz doldurucu, servisin daha pratik olduğu 80 adetlik cupcake kulesi hazırladık. En üst katta pasta kesimi için temaya uygun mini bir pasta yer aldı. Çikolatalı nemli cupcake'ler çikolatalı ganaj krema dolgulu, fıstık krokanlı, pasta da yine aynı şekilde çikolatalı ve fıstık krokanlı idi.

Ucak Cupcake

Cupcake 1

Top Cupcake

İki sepet olarak temaya uygun tasarladığım, ev yapımı mis kokulu kurabiyeleri portakallı ve tarçınlı zencefilli olarak hazırladım.

Happy Birthday

Itfaiye

1

Ucak

Top

Kurabiyeler

Parti sonrası Duygu hanımdan ürünlerin temayla bütünleştiğini ve hem görüntü hem de lezzet olarak çok beğenildiğini duymak beni çok mutlu etti.

İrfan Kerem'e nice mutlu yaşlar diliyorum.

1 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

burçinciğim,
bu nasıl bir güzelliktir !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...