19 Ocak 2011

Bebek Kurabiyeleri

Bebek Kurabiyeleri 2

Elazığ'a giden, uğur böcekli, kırmızı renk tonunun hakim olduğu ilk kurabiyeler aslında bebek doğumu nedeniyle hazırladığım bir buket değil, 1 yaş kurabiyeleri  fakat içerisinde biberon ve tulum şeklinde kurabiyeler de yer aldığı ve farklı bir alternatif olduğunu düşündüğüm için bu gruba dahil etmek istedim. Demir'e nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.

Bebek Kurabiyeleri 4

Daha önce farklı temalarda bir çok kurabiye hazırladığım Sevgili Burcu hanımın talebi ile bu kez klasik tasarıma ek olarak kalıbı olmadığı için tamamen elde keserek oluşturduğum, bir kaç baykuş motifinin de yer aldığı pembe ve lila tonlarındaki kelebekli kurabiyeler Simin bebeğin doğumu içindi.

Bebek Kurabiyeleri 4 a

Hoşgeldin Simin!

Bebek Kurabiyeleri 3

Ege'nin doğum günü için hazırladığım ve Ankara'ya gönderdiğim, yine kalıpsız bir çalışma olan Baby Tv kurabiyelerini sayfamda görüp çok beğenen ve yine tesadüf olarak Ankara'dan bana ulaşan Hale hanım, Amerikan Hastanesinde doğum yapan yakını Çağla hanım için hazırlamamı talep edince, Hale hanım İstanbul'a gelmek üzere yola çıktığında, biz de Alp'in Baby TV kurabiyelerini ve hastane odasında sunulmak üzere susamlı tuzlu ALP kurabiyeleri hazırlamaya başlamıştık. Alp'in ablası için 1 adet Minnie Mouse kurabiyesi hazırlamayı da unutmadık.

Bebek Kurabiyeleri 3 Tuzlu

Hoşgeldin ALP!

Bebek Kurabiyeleri 1

Son görüntü Eda hanımın kızı Esil'in bebek mevlidinde dağıtılmak üzere hazırladığım uçuk pembe ve krem renk tonlarından oluşan kurabiyelere ait. Hoşgeldin ESİL!

İlgili diğer yazılar:

Bebek Kurabiyeleri
Bebek Kurabiyeleri
Bebek Kurabiyeleri


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...