5 Aralık 2007

Ayva Tatlısı Teşekkürü...



Bir blogda bir tariften ikinci kez söz etmek ne kadar doğru bilemiyorum ama ben etmek istedim. Hazır akşam denediğim tarifin fotoğrafını sabah çekmek için kalktığımda hava zifiri karanlık ve yağışlı olduğu için çekemeyip, sayfamı da güncelleyemeyip canım sıkkınken ayva tatlısına ait minik fotoğrafın günlerdir en çok izlenen sayfa öğesi kısmında baş köşede olmasının nedenini açıklamak istedim.

Ayva tatlısı tarifini sayfama eklerken, daha önceden yapılmış bir çok tarif ve benim sayfamdan çok daha fazla bilinen ve izleyicisi olan yemek blogları mevcut iken Google’da ayva tatlısı arayan bunca insanın sayfama bu yüzden ulaşacağı ve bu sayının rekor düzeye ulaşacağı aklımın ucundan geçmezdi. Statcounter’ı incelerken bazen gözlerime inanamıyorum. Sanırım kış mevsiminin en çok sevilen tatlısı bu tatlı.

Bu başarı benden çok tarifi tıklayarak en üst sıraya taşınmasına neden olan ziyaretçilerimin yani sizlerin başarısı olduğu için rahatça yazabiliyorum. Bu yüzden de bu tarif ikinci kez söz edilmeyi hak etti diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ediyorum...

Yeni tarif ve aydınlık fotoğraflar ile en kısa zamanda burada olabilmek ümidi ile.

16 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Şu asalete bakar mısın ama Burçin bence bu tatlı çok daha fazlasını hak ediyor. Ellerine sağlık bence hatırlatman da çok iyi oldu :))
Sevgiler...

cekirdeksizuzum dedi ki...

çok güzel görünüyor acaip canım istedi. bugün sanırım şanslı günümdeyim. akşam annemlere yemeğe gidiyoruz ve annem ayva tatlısı yapmış:)
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Rekortmenim gıymatlım..Sende bloğunda bunu hakediyor emin ol..Madalyasız blogger kraliçesi ilan ediyorum seniiğğğğğ !!!!!!!!!

ayseyaman dedi ki...

Burcincim canim yazini bloglinesda okudum sonra google search de ayva tatlisini aradim, bir reyting de benden olsun diyerek geldim sitene...:)
Canim eminim daha cok basarilar gelecek sana :) Hersey gonlunce olsun canim
tekrar ellerine saglik....

Adsız dedi ki...

AAAA BU BENİMKİNDEN DE GÜZEL BİRTANEM BENDE YAPTIYDIM YA GEÇENDE SEN ONU GÖRDÜN MÜ HOCAM :)

Eya dedi ki...

Burcincim merhaba...

sessizce takip ediyorum siteni. Süpersin. Tatli da resim de cok güzel. Bu arada En Tatli Hediyeler etkinligine bende katilmak istiyorum eger mümkünse. Acizane bir tarifimle. Sana en kisa zamanda gönderecegim.Belki bir gün benim de yeni kurdugum blogumu ziyaret edersin.
Sevgiyle kal....

Zehra

NiNo dedi ki...

gulum sende pek can yakisi yapiyosun napsin millet :DDD

Leziz Sofralar dedi ki...

Sefan olsun ohhh....:) bu resimi haftada bir gün koysan bile biz yinede bayila bayila bakariz cünkü konusuyor bu resim ben coooookkkk tatliyim diye resmen bagiriyor tekrar tekrar ellerine saglik canim sevgiler...

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

Burçin hiç aklımda yokken ayva tatlısı yaptırdın bana:)) Resimlerin o kadar güzel ki bakınca insanı kandırıyor ve kalktım yaptım işte. Olsun şu üç günlük dünyada her şeyin tadına bakmak lazım. Hele de kaymaklı ayva tatlısının.Ellerine saglık.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Burcu'cuğum - Çok naziksin gerçekten çok teşekkür ederim yazdıkların için.

Sevgili Çekirdeksizüzüm - Harika o zaman. Tatlılar yenmiş bitmiştir sanırım artık. Afiyet olsun.

Burçin'ciğim - Dilbazım - Nerden bulursun nasıl üretisin yazarsın bu cümleleri. Harikasın, iyi ki varsın.

Ayşe'ciğim - Çok teşekkür ederim zahmetler ettiniz efenimmm. Çok sağol güzel güzel dileklerin için.

Eda'cığım - Görmedim ne yazık ki en kısa sürede bakacağım. Teşekkür ederim.

Sevgili Zehra - Tabi ki katılabilirsin, bekliyorum tarifini. En kısa sürede geliyorum ziyarete de. Ayrıca sessiz takip etmeyelim lütfen :))

Nino'cğum - Sağol canım, çok naziksin.

Seval'ciğim - Yazdığın güzellikler için çok teşekkür ederim. Elimden başka da bir şey gelmiyor, çok sağol.

Sevgili Nesrin - Afiyet şeker olsun. Böyle lezzetlerden mahrum kalmamalı değil mi?

SEVGİLER HERKESE...

Aybike Ceylan dedi ki...

Ellerine saglik, cok severim cok...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Teşekkür ederim Aybike'ciğim.
Sevgiler,

sevdamavisi dedi ki...

Burçinciğim,
bu güzel tatlıyı görünce ben de yapayım dedim senin tarifini uyguladım ama bir yerde hata yaptım sanırım. rengi böyle olmadı. tadı çok güzeldi hafifti ama rengini tutturamadım. çekirdeği azdı o yüzden mi oldu bilemiyorum.

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevda'cığım - Çekirdek önemli bir etken tabi ama en önemlisi de kısık ateşte çok uzun sürede rengi dönene kadar beklemek. Ayvalar çabuk pişiyor belki ama bu rengi elde etmek için daha fazla beklemek gerekiyor. Bu süre senin denemede yeterlimiydi acaba? Ne kadar sürdü pişmesi?

Adsız dedi ki...

blogunuzda takılıp kalmamak imkansız,hazır tüketime giden biri olarak mutfağı özendirici yönüde yüksek kuşkusuz.Ayva tatlısı su ölçüsünü danışmak istedim tekrar teşekkürler..

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Sevgili isimsiz -
Çok teşekkür ederim. Ayva tatlısı tarifimde bahsetmiş olduğum ölçü yani 8 porsiyon için 1/2 su bardağı su ölçüsünü kullanırım ben.
Sevgiler,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...