7 Ocak 2009

Aşure Tarifi

asure

Ben bu yıl henüz yapamadım fakat yapmak isteyenlere ve nasıl yapacağını bilmeyenlere faydalı olabilmesi için geçen yıl malzeme fotoğrafları ile birlikte detaylı olarak, büyük bir zevkle hazırladığım Aşure tarifimi hatırlatmak istedim. Okumak için burayı tıklayabilirsiniz.

O mis gibi kokunun evimde yayılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

asure070109

13 yorum:

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

burçin abla,
ben aşureye bayılırım geçen sene gördüğüm bu resmede bayılmıştım. Harika birşekilde servis hazırlamışsın ellerine sağlık.

Unknown dedi ki...

Canım tablo gibi olmuş ellerine sağlık çok severim kocaman sevgiler öptüm...

zarpandit dedi ki...

dilerim evindede en kısa sürede kokusu yayılır :) ve dilerim komsu oluruz senin bu harikalarını yakından gorebilirim :)))

çok mu şey istedim :)?

Adsız dedi ki...

sizi uzun zamandir takip ediyorum herseyleriniz mükemmel ellerinize saglik

Deniz dedi ki...

Geçen sene de bayılmıştık, gene bayıldık :) Her bir parçanın yeri özenle düşünülüp koyulmuş bu aşureyi yemeye kıyamam ben :) Bir sene mi olmuş, ne çabuk geçmiş zaman. Ellerine sağlık yeniden.

PASTA TASARIM By Nesrin Tong dedi ki...

BURCINCIM IPLE CEKIYORDUM ZAMANINI... ARADA DAYANAMAYIP ZAMANI GELMEDEN YAPTIGIM DA OLUR.... TENCEREDEN KASELERE BOSALTIRKEN ILK KASEYI ILIK ILIK YEMEYI KIM SEVMEZ... EVLERIMIZIN BEREKETI BOL OLSUN.... SEVGILER CANIM....

beyaz mendil dedi ki...

Sunumun çok güzel Burçin,ellerine sağlık.

Özlem dedi ki...

Ne şahane bir resim bu...aslında çok sevmeme rağmen ben hiç yapmadım biliyor musun, ya annemden gelirdi, ya da kayınvalidemden, her zaman yiyebilirim...ama bu görüntüye dayanmak mümkün değil ki, belli ki çok da lezzetli olmuş, sanırım bu hafta sonu deneyeceğim :)
sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

bayılırım ..ellerine sağlık canım çok şık sevgilerimle...

Aybike Ceylan dedi ki...

Burcin'cigim,

Simdi soyle bir dolandim, tariflerine ve fotograflarina baktim, bakmaya doyamadim. Cok guzel ve cok zevkli hazirliyorsun herseyi, ellerine saglik.

Sevgilerimi gonderiyorum...

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Merhaba..

Hiç bu kadar renkli bir aşure görmemiştim..
Sanırım bu aşureye ''KARNAVAL AŞURE'' başlığını koysaydınız tam olurdu:) Karnaval yeri gibi ne güzel...

Emeklerinize sağlık..SEVGİLER.

Adsız dedi ki...

Sevgili Burçin,
Aşurenin görünümü bir harika....

Geçen seneye kadar aşureyi annem yapardı biz yerdik afiyetle ama geçen sene annemizi trafik kazasında kaybettiğimizden bu yana aşure yiyememiştim.
Anneminde aşureyi güzel pişirmesinden dolayı galiba bende çok severim. Bu sene artık bende denemeliyim dedim ve kendimi senin sayfanda buldum.Verdiğin tarif o kadar kolaylaştırdı ki işimi teşekkür etmem lazım sana diye düşündüm.Teşekkür Ederim yardımınla harika bir aşure pişirmiş oldum ve herkes çok beğendi.


Necmiye// KAYSERİ

AsOrTiK dedi ki...

ellerine sağlık harika görünüyor. nihayet aşuremi yaptım ve senden esinlendiğimi belirterek blogumda yayınladım burçin:))
sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...