12 Haziran 2009

Çocuklar için Renkli Kurabiyeler

1

Ecem'in sınıf arkadaşları ile kutlayacağı doğum günü için kızlara kalpli, çiçekli, kelebekli ve yıldızlı, erkeklere uçaklı ve arabalı olarak hazırladığım "ECEM" baskılı, rengarenk kurabiye buketini Edirne'ye gönderdim.

mozaik

Ecem'e nice mutlu, sağlıklı, lezzetli ve başarılarla dolu bir hayat diliyorum.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Turkmax kanalında sabah kuşağında yayınlanan Hülya Aydın ile Hayata Dair adlı programdan arayarak pastalarımı beğeniyle takip ettiklerini ve Tasarım Atölyesi bölümüne katılmamdan mutluluk duyacaklarını ifade ettiler. Gündüz çalıştığım için üzülerek katılamayacağımı bildirdim. Buradan bir kez daha ilgileri için çok teşekkür ediyorum.



"Özel günlerinizin heyecanını birlikte yaşayalım"

4 yorum:

Özlem dedi ki...

Ne güzel şeyler bunlar böyle, umarım ben de bir gün yapabilir hale gelirim, sevgilerimle

HUYSUZBALIK dedi ki...

Çok ciciler Burçincim çocuklar bayılmıştır eminim. Ellerine sağlık. Sevgiler...

nükhet dedi ki...

sevgili Burçin Birdane
şeker hamuru ile oynamak ,hayalinde tasarladıklarını önünde görmek gerçekten harika bir duygu.
ben üniversite eğimimi sanat alanında yaptım ..seramik mezunuyum ,kızımla ilgilenmek için 3 yıl hayallerimi rafa kaldırdım ,artık kızım büyüdü ve tekrar eskiye dönmek ,yeteneğimi pasta ,kurabiye süsleme alanlarında değerlendirmek ve hobimi mesleğe dönüştürmek istiyorum.
Ancak bu alanda evden yaptığım çalışmalarımı nasıl ve hangi yollarla pazarlayabileceğimi,bu işin ticaret açısından inceliklerini bilmiyorum.
Bu işte duayen olmuş ve bilgilerini paylaşma yolunu seçen sizden ,bu konuda bana yardımcı olmanızı rica etmem çok mu fazla olur acaba..
Eğer bu konuda bana yardımcı olursanız,emin olun hayatımda yeni bir sayfa açmamda yardımcı olacak en önemli kişi olacaksınız..
Şimdiden ilginize teşekkürler
nukyilmaz@hotmail.com

Tijen dedi ki...

Ecem'e benden de mutlu yıllar Burçin'ciğim! Hep mutlu olsun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...