23 Haziran 2009

Tenis Temalı Pasta

Tennis Cake 1

Tatil sonrası yayınlayacağım ilk yazıların tarif olmasını istiyordum aslında fakat bir haftalık ayrılıktan sonra şeker hamuru açmaya hızlı bir giriş yaptığım için tarifler bir süre daha bekleyecek gibi görünüyor. Bu süre içerisinde düzenleme işlemleri tamamlandıkça yayınlanmayı bekleyen pasta ve kurabiye görüntülerini ekleyeceğim.
Tenis temalı pastayı, tatil öncesi yoğun dönemde, Propevent organizasyonu ile gerçekleşecek doğum günü partisi için 40 kişilik olarak hazırlayıp teslim ettim.

Tennis Cake

Kaan'a nice mutlu yaşlar diliyorum.



"Özel günlerinizin heyecanını birlikte yaşayalım"

7 yorum:

Çınar dedi ki...

Sürekli izliyorum bloğunuzu. Bu ne estetik ve ne zevktir böyle? Hayranım pastalarınıza, kurabiyelerinize. Zaman zaman girip gözlerimi gönlümü doyuruyorum.Teşekkürler...
Sevgiler...

boncuk mutfakta dedi ki...

Eline sağlık Burçin.Pastanda çok güzel olmuş .Sevgiler.

Ayse Pamuk dedi ki...

Ellerine sağlık burçincim yine harika bir pasta olmuş

HUYSUZBALIK dedi ki...

Görüntüyü tenis maçlarnı hiç kaçırmayan eşime yolladım. Muhteşem olmuş. Sevgiler...

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu işe gönül verdiğimden beri çalışmalarınızı yakından takip ediyorum.Aralarında seçim yapmak çok zor. Hepsi birbirinden güzel.Teniz temalı pastanız da muhteşem olmuş.Ellerinize sağlık.

Bu arada sizleri ve tüm pasta severleri yeni oluşturduğum bloğuma bekliyorum.Ziyaretiniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgilerimle....

http://www.pastadiyari.blogcu.com

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir gecede doğsun ki Duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...