
Defne'nin diş buğdayı için hazırladığım pembe beyaz bukette, annesi Melike hanımın ricası ile Hello Kitty kurabiyeler de yer aldı.

Hello Kitty çalışa çalışa bu sevimli karakteri o kadar çok benimsedim ki, kurabiye kalıbı olmadığı için hazırlaması diğer kurabiyelere göre daha fazla zaman almasına rağmen kız çocukları ile ilgili her tasarıma Hello Kitty eklemek geliyor içimden.

Melike hanım içeriği bana bırakınca, kurabiyeleri kış mevsimine yakışan ve çok beğenilen içerikle portakallı olarak hazırladım.

Defne'ye sağlıklı ve inci gibi dişlerinin, onu üzmeden tamamlanmasını diliyorum.
Son dönemde yoğun bir şekilde gelen kurs talepleri ile ilgili tekrar kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum. Vakitsizlik nedeni ile şu anda pasta ve kurabiye kursu taleplerini ne yazık ki kabul edemiyorum. Uygun şartlarda ve zamanda böyle bir organizasyon içerisinde yer almak beni çok mutlu edecektir. Israrla o günü bekleyeceğini söyleyen takipçilerime de ilgileri için çok teşekkür ediyorum.
İlgili diğer yazılar:
• Diş Buğdayı Kurabiyeleri
• Diş Buğdayı Kurabiye ve Cupcakeleri
• Bebek Kurabiyeleri
• Baby Shower Pasta, Cupcake ve Kurabiyeleri

1 yorum:
Üzerindeki isim baskısına bayıldım. Bunlar harika olmuş, kurabiye üzerindeki isim hakkındaki sabit fikrim kırıldı, tuzla buz oldu :) Çok ciciler, Defne'ye bembeyaz sağlıklı dişler dilerim.
Yorum Gönder