19 Ocak 2010

Diş Buğdayı Kurabiyeleri

Dis Bugdayi Kurabiyeleri

Defne'nin diş buğdayı için hazırladığım pembe beyaz bukette, annesi Melike hanımın ricası ile Hello Kitty kurabiyeler de yer aldı.

Dis Kurabiye

Hello Kitty çalışa çalışa bu sevimli karakteri o kadar çok benimsedim ki, kurabiye kalıbı olmadığı için hazırlaması diğer kurabiyelere göre daha fazla zaman almasına rağmen kız çocukları ile ilgili her tasarıma Hello Kitty eklemek geliyor içimden.

Dis Kurabiyeleri Hello kitty

Melike hanım içeriği bana bırakınca, kurabiyeleri kış mevsimine yakışan ve çok beğenilen içerikle portakallı olarak hazırladım.

Dis Kurabiyeleri

Defne'ye sağlıklı ve inci gibi dişlerinin, onu üzmeden tamamlanmasını diliyorum.


Son dönemde yoğun bir şekilde gelen kurs talepleri ile ilgili tekrar kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum. Vakitsizlik nedeni ile şu anda pasta ve kurabiye kursu taleplerini ne yazık ki kabul edemiyorum. Uygun şartlarda ve zamanda böyle bir organizasyon içerisinde yer almak beni çok mutlu edecektir. Israrla o günü bekleyeceğini söyleyen takipçilerime de ilgileri için çok teşekkür ediyorum.

İlgili diğer yazılar:

Diş Buğdayı Kurabiyeleri
Diş Buğdayı Kurabiye ve Cupcakeleri
Bebek Kurabiyeleri
Baby Shower Pasta, Cupcake ve Kurabiyeleri


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

Deniz dedi ki...

Üzerindeki isim baskısına bayıldım. Bunlar harika olmuş, kurabiye üzerindeki isim hakkındaki sabit fikrim kırıldı, tuzla buz oldu :) Çok ciciler, Defne'ye bembeyaz sağlıklı dişler dilerim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...