1 Şubat 2010

30 Yaş Pastası

30 yas 3

En alt katta Tiffany kutusu, üzerinde içinden kısmen çamaşırlar da çıkan Victoria's Secret kutusu, son katta Louis Vuitton alışveriş çantası, etrafa saçılan makyaj malzemeleri ve en üstte şampanyalar arasında sarışın güzel bir hanım Nalan hanım "İyi ki doğdum, sağlığınıza" diyor partiye katılan arkadaşlarına.

30 yas

Nalan hanımın talebi ile 30. yaş günü pastasının 3 katlı, renkli, canlı, dolu dolu bir pasta olması için aklındakileri pastaya aynen aktarmaya çalıştım.

Çikolatalı kek, vanilyalı krema, kestane, bitter ve beyaz çikolata parçalarından oluşan pasta içeriği ile 3 katlı, aynı zamanda bir katı hafif eğik durması gereken bir pastayı, monte edilmiş halde Bebek'te bulunan Cafe Meya'ya ulaştırmak oldukça maceralı ve heyecan verici olsa da Nalan hanımın parti sonrası mesajını okumak bütün stres ve yorgunuğa değdi gerçekten.

30 yas 1

Nalan hanıma fotoğraflara da yansıyan pozitif enerjisi ve ışıltısıyla dolu nice mutlu yaşlar diliyorum. İyi ki doğdunuz!

30 yas 2

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

3 yorum:

Berceste dedi ki...

Burcin, sabrina ve azmine gercekten hayranim! Eline saglik.

(Laf aramizda bu kadar marka takintisi iyi degildir ama bu pastaya yakismis :) )

Sevgiler
Dilek

bir demet feslegen dedi ki...

Burçincim çok neşeli hayat dolu bir pasta bayıldım ellerine sağlık cıvıl cıvıl :)

ebru özdemir dedi ki...

Burçincim Harika olmuş bu pasta...yalnız o kadar detay var ki pastada nasıl da hepsini düşünmüşsün, üst figürdeki saç modeli bile pes dedirtiyor sahiden de:)))ellerine sağlık....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...