
Bu yıl Sevgililer Günü için aklımda bir çok tasarım olmasına rağmen son derece yoğun günler geçirdiğim için düşüncelerimi hayata geçirip yayınlayamadım ne yazık ki.

Bir kaç gazetenin sevgililer günü ekleri için görsel ve yazı talep edilince geçen yıl çok severek hazırladığım ürünlerime ek olarak öpücüklü kurabiyeler de hazırladım.
Kırmızıdan farklı olması için pembe tonunda çalıştım fakat kırmızıdan vazgeçemeyenler için kırmızı olarak ve diğer renk tonlarında da hazırlayabilmem mümkün.
Öpücüklerin ortasında dev kalp kurabiye üzerinde ..... tarafından öpüldünüz yazıyor. Kalp temasının dışına çıkıp farklı bir şeyler arayanlar için sevgililer gününe yakışan bir buket oldu bana göre.
Sevgililer günü için halen geçen yıl hazırladığım ürünler üzerinden sipariş almaya devam ediyorum.
Sipariş için burcinbirdane@gmail.com adresine mesaj yazabilir, 0532 517 31 88 no'lu telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Sevgiyle...
İlgili diğer yazılar:
• Sevgililer Günü Kurabiyeleri
• Kırmızı Kalp Pasta
• Sarı Güllü Pasta
• Seni Seviyorum Kurabiyeleri

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder