5 Mart 2010

Bebek Kurabiyeleri

Buket

İlk kez, oğlu Ahmet'in diş buğdayı vesilesi ile tanıştığımız ve daha sonra bir çok kez yakınları için de kurabiye buketleri hazırladığım Sevgili Avukat Serap Hanımın talebi ile tasarladığım, süslediğim ve yine Kastamonu'ya gönderdiğim kurabiye buketleri.

AhmetFilAyicik1Yesil bodyLacivert Body

Ahmet 1

Serap hanım, Ahmet'in 1. yaş günü için hazırladığım bukette yılbaşı kurabiyeleri renklerine yakın tonları kullanmamı rica etti. İleriki yaş günlerinde kahramanlı motifleri bol bol görecekleri için bebek kurabiyeleri temasının devamı şeklinde olmasını da talep edince ortaya canlı renk tonlarından oluşan böyle bir tasarım çıktı.

Buket

Yeğeni Ömer bebeğin doğumu için hazırladığım kurabiye buketinde ise renk tonu olarak beyaz, mavi ve lacivert tercih edilince ilham perileri bu doğrultuda yönlendirdi. Büyük boy sepete içerisine yerleştirdiğim 65 adet kurabiye cam göbeği mavi renk tonunun da etkisiyle renkli ve göz alıcı bir buket haline dönüştü.

Ayak izi bodyAyicikMavi Igne BodyPapyonlu BodyEmzikli BodyAtli Body

Serap hanımın her zamanki nezaketi ile ilettiği beğeni dolu geri bildirimi çok mutlu ediciydi.

Ahmet'e mutlu ve sağlıklı nice yaşlar diliyor, Ömer bebeğe dünyaya hoşgeldin diyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.

İlgili diğer yazılar:

Bebek Kurabiyeleri


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Özlem dedi ki...

Burçin'cim,
Hepsi birbirinden harika yine. Hele o çengelli iğneye bittim. Gerçek gibi duruyor, ellerine sağlık canım.

Unknown dedi ki...

Çok çok güzeller bayıldım hepsine ayrı ayrı. Her zaman güzelliğine hayran olduğum pastalar kurabiyeler yapıyorsunuz.
Benim sormak istediğim birşey vardı. Çengelli iğne, biberon ve diğerleri, kurabiyeleri süslemek için kullandığınız bu kalıplar Türkiye'de satılıyor mu, ulaşabileceğim bir adresi var mı?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...