29 Nisan 2010

Bebek Kurabiyeleri

Derin

İlk kurabiye buketi çok uzaklara, Amerika'ya henüz Derin bebek doğmadan önce anneannesi ile birlikte ulaştı. Annesi Duygu hanımın yazdığı beğeni dolu teşekkür mesajını okumak ve kurabiyelerin en ufak bir kırılma ve zedelenme olmadan yerine vardığını öğrenmek beni çok mutlu etti. Derin bebeğe sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum!

Su

Su bebeğin kurabiyelerini annesi Ebru hanım ile günler öncesinden konuşmaya başlamıştık. Büyük boy sepet içerisine yerleştirdiğim kurabiyelerin çoğunluğu çubuksuz olarak hazırlandı. Sadece SU ve bir kaç tane nazar boncuğunu çubuklu arzu etti Ebru hanım. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Su bebeğe dünyaya hoşgeldin diyorum.

Omer

Yoğunluk nedeni ile fotoğraflarını çok acele ile çektiğim Ömer bebeğin kurabiyeleri çok fazla talep edilen deniz temalı ürünlerden oluştu. Hoşgeldin Ömer!

Bebek

Baby Shower partisinde sunulmak üzere hazırladığım mavi kahve tonlarında kurabiyelerden oluşan kurabiye sepetleri Günay ailesinin bekledikleri bebek Günay içindi. İsmi belli olmadığı için bebek Günay'a hoşgeldin diyor, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.

Bebek Cupcake

Yine ismi belli olmayan MATLI ailesinin minik ferdinin doğumu nedeniyle hazırlayarak hastanede dağıtılmak üzere Bursa'ya gönderdiğim ve acele ile detaylı fotoğraf çekemediğim cupcakeler bu yazının son fotoğrafı. Tuğba hanıma geçmiş olsun diyor, bebeğine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Burçin'ciğim.
Ne büyük mutluluktur yaşadıkların. Türkiyeden sonra artık deniz aşırı ülkelere ulaşıyor bu harika kurabiyelerin.
Gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim canım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...