3 Mayıs 2010

Kayıp Balık Nemolu 1 Yaş Pastası

Nemo 2

Gamze hanım, oğlu Ali Kaan'ın 1. yaş günü için doğum günü hazırlıklarına günler öncesinden başlayan, her şeyi en ince ayrıntılarıyla düşünen, planlayan ve bu özel gün heyecanını benimle paylaşan bir anne.

Ali Kaan'ın dev Kayıp Balık Nemo figürlü, deniz canlıları ile süslenmiş 1 yaş pastasını hazırlamak benim için oldukça keyifliydi.

Nemo 1

Ali Kaan ve babası Ali Tarkan beyin doğum günleri aynı güne denk geldiği için Gamze hanım orijinal bir pasta mesajı metni tasarlayarak bana iletti ve konuşma balonu şeklinde pastaya monte etmemi rica etti.

Nemo 3

Parti sonrası teşekkür telefonunda pastanın hem görüntü hem de lezzet olarak çok beğenildiğini, özellikle Nemo'nun çocuklar tarafından çok sevildiğini ve dakikalarca seyredildiğini duymak mutluluk vericiydi.

Pasta içeriği çikolatalı kek, çikolatalı krema, vişne ve bitter çikolata parçalarından oluştu.

Nemo

Ali Kaan'a nice mutlu yaşlar, başarı ve sağlıkla dolu bir hayat diliyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba burçin hanım sitenizi geçen hafta keşfetim ve çok beğendim o günden beri her gün takip ediyorum ve sizi her gün yeni bir model sergilediğiniz içn tebrik ediyorum..çalışmalarınızın hepsini beğendim çok güzel pastalar ve kurabiyeler hazırlıyorsunuz..bende pastacılık konusuna şimdilik sadece izleyici olarak katılıyorum ama şeker hamurlu kurabieyelrden oğlumun 1yaş doğum günü için bir sepet hazırlamayı düşünüyorum..bu konuda kısa bir bilgi verebilirseniz çook sevinirm..iyi günler...muradiye bozal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...