2 Nisan 2010

Özel Tasarım Kurabiyeler

Emre 11

İlk kurabiye buketini Nazlı hanımın erkek arkadaşı için hazırladım. Nazlı hanım yurtdışında bulunduğu esnada aradı ve hızlıca neler olabileceğini konuşarak temayı belirledik. Ertesi gün döndüğünde kendisine teslim etmek üzere özel tasarım buketini oluşturdum.

Emre 1

Her bir kurabiyeye Emre Beyin özelliklerini, hobilerini ve yaşadığı yer olan Cunda'yı yansıtmaya çalıştım.

Emre 2Emre 7Emre 5Emre 3Emre 10Emre 4Emre 8Emre 9

Emre 6

Güzel geri bildirimini duymak en az bu renkli tasarımı hazırlamak kadar keyifliydi benim için. Nice mutlu yaşlar diliyorum.

Derya

Ünlü bir mağazalar zincirinde tasarımcı olarak görev yapan Derya hanımın erkek arkadaşı tarafından talep edilen bukette firmanın yeni sezon ürünlerinden ipuçları alarak bazı detayları yansıtmaya çalıştım. İyi ki doğdunuz Derya hanım!

Mix 2

Mix 1

Arzu hanım tarafından erkek arkadaşı Başar Beye sürpriz olarak gönderilen kurabiyelerde ise tema Avatar, Transformers, Karayip Korsanları, Batman, Star Wars, Sünger Bob, papatyalar ve mesajlı kaplerdi. Nice mutlu ve başarılı yaşlar diliyorum.

Nage Hakim

Nage hanımın Hakim Beye sürpriz olarak hazırlamamı talep ettiği kurabiyeler klasikleşen zebra desenimle birlikte ismlerinin harflerinden oluştu. Birlikte nice kutlamalar diliyorum.

Gelin Damat

Gelin Damat 1

Son görüntüler geçtiğimiz hafta sonu Ceren hanımın kına gecesi için hazırladığım, daha önce Nikah Kurabiyeleri başlığı ile yayınladığım kurabiyelerle aynı şekilde Gelin ve Damat görünümlü kalp kurabiye kutuları. Ceren hanım ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...