4 Haziran 2010

Atlı Karınca Pastası

Carousel 1

Gizem Hanım için daha önce eşi Gökhan Beyin doğum günü nedeniyle Apple Macbook görünümlü bir Laptop pasta ve arkadaşının doğum günü için de, şeker hamurundan çantanın içinde gerçek Chanel çantanın ve makyaj malzemelerinin olduğu farklı tasarımlı bir Chanel Çantalı pasta hazırlamıştım.

Bu kez kızı Delfin'in 1. yaş günü nedeniyle üzerinde dev bir atlı karınca tasarımının olduğu üç katlı 100 kişilik bir pasta çalıştım. Çok keyifli, heyecan verici ve farklı bir çalışmaydı yine benim için.

Carousel Horse

Farklı projelerle gelen siparişçilerimle birlikte detayları şekillendirmek, üzerinde konuşmak ve onların heyecanına ortak olmak bu işin en zevkli kısımlarından benim için. Gizem hanım düşündüklerini aktarabilmek için pasta ile ilgili bir çok görsel ve detayları anlatan resimler gönderdi sağ olsun.

Carousel

Son ana kadar detaylar tam olarak netleşmediği için tasarımın tamamını 100 adet kurabiye ile birlikte aynı gece hazırlamak ve yetiştirmek oldukça stresliydi.

Delfin Cookie

Pasta ve kurabiyelerle birlikte Delfin için ayrıca içerisinde yumurta akı olmayan havuçlu cevizli muffinler hazırladım fakat yoğunluk nedeni ile onların fotoğrafını çekemedim ne yazık ki.

Delfin Cookie 1

Tüm ürünler Ulus 29'da düzenlenen partiye ulaşmak üzere yola çıktığında oldukça yorgun ve uykusuz olmama rağmen bir o kadar da mutluydum...

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

15 yorum:

İkizBebek dedi ki...

harika ötesi ne diyeyeim, şahane şahane, ellerine sağlık.nasıl sabır isteyen bir iş.

Nehir Butik Pasta dedi ki...

bakarken inananmadım bütün hepsi şeker hamurundan di mi?özellikle atlar çok gerçekçi,pasta inanılmaz olmuş çok ama çok güzel
elinize emeğinize sağlık

pie kurabiye dedi ki...

Tek kelime ile Ş A H A N E.
Sevgiler.

Aslıhan dedi ki...

Harika! Emeğinize sağlık..

Deniz dedi ki...

Sadece bunca kurabiyeyi bile yapmak yeterince zorken, güzelliği ve detayını anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği bu pastayla aynı gecede bu kadar kusursuz tamamlayabilmek de sana mahsus. Her pastan her ürününün özeni güzelliği eşsiz ama bu da başka bir eşsiz! Eline koluna sağlık ve gözlerine :)

COLARGOL dedi ki...

c'est incroyable, absolument magique, bravo mille fois !

Pastanne dedi ki...

Sitenizi uzun zamandır çok beğenerek izliyorum. Pastanızın muhteşemliğini anlatmaya kelime bulamıyorum. Ellerinize ve hayal gücünüze sağlık.

Unknown dedi ki...

Mükemmel! Ellerinize sağlık...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Burçin'ciğim,i
İnan artık söylenecek sözler yetersiz kalıyor bu güzellikler, hatta bence sanat eserleri karşısında.
Uluslararası yarışmalar falan ne varsa lütfen katıl. Eminim ki birinci olacaksın.Tüm dünya bu güzellikleri, estetiği, zevki görmeli diye düşünüyorum.
Ellerine, emeklerine sağlık yetenekli arkadaşım.
Çok öpüyorum.

SÜRPRİZ MUTFAK dedi ki...

Ben söyleyecek bir kelime bulamıyorum yok. Aştınız kendinizi...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Beni çok mutlu eden güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sevgilerimi gönderiyorum.
İyi ki varsınız...

ebru özdemir dedi ki...

Tek kelime ile Harika!!

Unknown dedi ki...

burçin hanım yorum yazmakta geciktim ama ayakta alkışlıyorum bu pastayı ellerinize sağlık sevgiler

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Ebrucuğum, Düşlerimin İncisi

Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.

Sevgiler.

kadriye dedi ki...

uzun zamandır kıskançlıkla takaip ediyorum;) harika şeyler yapıyorsunuz. sizin yanınızda oldukça amatör kalan pasta çalışmalarım var sizin çalışmalara bakınca yetişmek mümkün değil. çok uzattım ama benimde 1 yaşında oğlum var yaptığınız kekin tarifini yayınlaya bilirseniz sevinirim.. sevgilerimle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...