25 Haziran 2010

Bakugan Pasta

Bakugan Cake

Bakugan pastayı daha önce küçük oğlu Saylan için hazırladığım diş buğdayı kurabiyeleri vesilesi ile tanıştığımız, Antalya'da yaşayan Sevgili Aysel hanımın büyük oğlu Barkın için hazırladım.

Bu pasta bizimle birlikte Antalya'ya kadar eşlik etti, dolayısı ile en uzak noktaya ulaşan pasta unvanını da taşıyor aynı zamanda benim için.

Aysel hanım, pastanın uzun yola dayanabilecek şekilde hazırlanması gerektiği için hem lezzet hem de tasarım kısmını bana bırakınca elimden geldiğince şekil olarak bozulmayacak modelde ve dayanıklı bir içerikle hazırlamaya gayret ettim.

Bakugan Pasta

Çikolatalı kek, çikolatalı ganaj krema, parça çikolata, kavrulmuş fıstık ve muz pastanın içeriğini oluşturdu. Süslemede bakuganları açılmamış olarak top şeklinde çalıştım.

Barkın'ın arkadaşlarına dağıtılmak üzere kızlar için Winx karakterleri, erkekler için de Ben10 baskılı kurabiyeler hazırladım fakat fotoğraflar anlaşıldığı üzere son derece acele ile ve henüz kurdeleleri bağlanmadan çekildi. Halbuki iki ayrı sepetteki renkli görünümleri çok daha hoştu.

Barkin

Pasta ve kurabiyelerin hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından çok beğenildiğini duymak mutluluk vericiydi.

Barkın'a nice mutlu yaşlar diliyor, Aysel hanıma kilometrelere rağmen tercihi ve güveni için çok teşekkür ediyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...