23 Haziran 2010

Özel Tasarım Pastalar

Yelkenli

Biriktikçe biriken fotoğraflar arasından, daha önce aynılarını ya da çok benzerlerini çalıştığım pastaları seçerek toplu bir yazı yayınlamak istedim.

Yelkenli pastayı daha önce 30. yaş günü için bir çok özel ürün hazırladığım Sevgili Nilay hanımın kardeşi Cenk Beyin doğum günü için hazırladım. Nice mutlu yaşlar diliyorum.

Butik pastacılığa ilk başladığım dönemde farklı sürümlerini pek çok kez hazırladığım Öpücük temalı esprili pastayı Zeynep hanımın talebi ile kızlar arasında kutlanacak ortak bir kaç doğum günü için hazırladım. Nice mutlu kutlamalar!

Opucuk

Playstation görünümlü pasta daha önce bir çok ürün için birlikte çalıştığımız Melis hanımın ricası idi. Tattaro Bey, iyi ki doğdunuz!

Playstation Cake

Klasik temadaki Ben10 pasta, Berk'in doğum günü pastalarından ilkiydi.

Ben10

İkinci pastası Ninja Kaplumbağalı,

Ninja Turtles

kurabiyeleri de annesi Sinem hanımın talebi ile yine Ben10 temalı idi. İyi ki doğdun Berk!

Ben10 Cookie

Fotoğrafı gece çekildiği için çok iyi çıkmayan Hello Kitty yüzü ile süslenmiş, pastel tonlardaki doğum günü pastası Zeynep'in 3. yaş günü içindi. Nice mutlu yaşlar diliyorum.

Hello Kitty

Murat'ın 4. yaş günü pastası, çok sevdiği Ferrari marka bir arabadan oluştu. Babannesi Sevgi hanım platformda Murat'ın da yer almasını isteyince sevimli bir figür ile isteğini yerine getirmiş oldum. İyi ki doğdun Murat!

Ferrari

Daha önce Arda'nın 4. yaş günü için hazırladığım Disney Cars temalı, bir çok araba figürünün yer aldığı 50 kişilik doğum günü pastasını bu kez annesi Ebru hanımın talebi ile Efe için hazırladım. Nice mutlu yaşlara!

Disney Cars

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Eya dedi ki...

Süper pastaci arkadasim...hayran hayran sürekli takibindeyim...sanmaki ugramiyorum bu sanat eseri misali pastalara söyleyecek söz bulamadigimdandir yorumsuz kalmam...sevgilerimle

zehra

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Zehracığım çok teşekkür ederim. Çok uzaklardan da olsa hissediyorum her zaman içtenliğini.
Çok sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...