28 Eylül 2010

Kaykay Pastası

Kaykay Pastasi

Geçtiğimiz yıl 11. yaş günü için SmackDown temalı pasta, cupcake ve kurabiyeler hazırladığım Oğuzhan'ın bu yılki doğum gününde tema çok sevdiği PS3 oyunu Skate 3'ten yola çıkarak kaykay rampası ve kendi figürünün yer aldığı tasarımdan oluştu.

Çiğdem hanım, oyunda seçtiği giysi detaylarını verip gerisini bana bıraktı sağ olsun. İlk kez hazırladığım çalışmalarda, aslında tüm çalışmalarımda olduğu gibi yine çok zevk alarak, keyifle hazırladım.

Pasta içeriği, geçen yıl çok beğenilen çikolatalı brownie kek, çikolatalı ganaj krema ve fıstık krokandan oluştu.

Skate Cake

Oğuzhan'a nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yaşlar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

3 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

Neyi merak ediyorum biliyor musun? Pasta sahiplerinin tepkilerini. Bu super pastalari gorenler nasil tepki veriyor acaba. Orda olmak ve gormek isterdim. Ellerine, emegine saglik.

Cigdem Capa dedi ki...

Pasta sahibi olarak tepkim şuydu "işte bu" oğlumun tepkisi ise "aaa anne nasıl bildin" arkadaşlarının tepkisi "çiğdem teyze kim yapıyo bunları yaaa annemede söyle" :) Böyle bir şeyi ilk kez isteyeceğim kişi tabiki Burçin Hanımdı. Başka birinden veya bir pastaneden asla istemezdim. Çünkü ortaya çıkacak pastaya güvenemezdim. Ama biliyorumki yaparsa birtek Burçin Hanım yapar. Sağolsun oda beni yanıltmadı. Tadını zaten söylemeye gerek yok. Oğlum için çok güzel bir sürpriz oldu. O anki sevinci görülmeye değerdi. Tekrar teşekkür ederim Burçin Hanım. Emeğinize sağlık. Siz hem aşçı hem ressam hem heykeltraş hem tasarımcı hemde herşeysiniz. Sevgilerimle. Çiğdem Çapa

Adsız dedi ki...

pastayı ilk gördüğümde bayıldım renkleri herşeyi çok güzeldi kızım ufak olduğu için anlamadı ama gelen tüm davetliler pastaya lezzetine bayıldılar herşey için tekrar teşekkürler burçin hanım...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...