21 Eylül 2010

Motorsiklet ve Kuaför Temalı Nişan Pastası

Nisan 3

ASM Kuaförü Sevgili Şenay ile nişanlısı Cihan Beyin nişan törenleri için hazırladığım özel tasarım pastada tema kuaför ve kırmızı motorsiklet olarak belirlenip gerisi bana bırakılınca ortaya böyle bir nişan pastası çıkmış oldu.

Kendileri için çok özel ve anlamlı olan bu gecede giyecekleri kıyafetlerle ilgili aldığım ipuçları sayesinde hazırladığım figürleri kırmızı motorsiklet üzerine yerleştirdim. Etraftaki fön, düzleştirici ve tarak da kuaförlüğü çağrıştıran diğer objelerdi.

Nisan 1a

Yoğunluk nedeni ile fotoğrafları pastayı teslim almaya gelmeden bir iki dakika önce acele ile çekebildim ve yine makro lens takılı olduğu için tamamını görüntüleyemedim ne yazık ki.

Görüntüsü ile birlikte, çikolatalı kek ve krema ile muzdan oluşan pasta içeriğinin davetliler tarafından çok beğenildiği ve ikinci porsiyonların talep edildiği mesajını okumak çok keyifliydi.

Nisan Pastasi 2

Şenay ve Cihan çiftini tebrik ediyor, birlikte ömür boyu çok mutlu olmalarını diliyorum.

2 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

Senay ve Cihan' a bende mutluluklar diliyorum. Ve senin yaptigin bu guzel pastalarin tadini cok merak ediyorum. Istanbul' da olsam gelirdim yanina bir parca da olsa tatmaya. Ellerine saglik.

zeynep dedi ki...

Burçin hanım,ellerinize sağlık,yaptıklarınız çok zevkli.Ben de hobi olarak bir şeyler yapmak istiyorum.Internette epeyce araşyırma yaptım malzemelerle ilgili.Size birşey sormak istiyorum:insan yüzlerinde kalıp mı kullanıyorsunuz?Ben Holly products'ın miniature yüzlerinden sipariş verdim ama acaba çok mu küçükler bilemedim.Sakıncası yoksa eğer siz de kalıp kullanıyorsanız markasını öğrenebilir miyim? Çok teşekkürler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...