14 Ekim 2010

Tekne Pasta

Tekne 1

Telefonumda +41 ile başlayan telefon numarasını gördüğümde acaba hangi ülkeydi diye düşündüm fakat trafikte olduğum ve acil durumlar hariç konuşmayı tercih etmediğim için açamadım. İkinci çalışta önemli bir durum olduğunu sezerek bu defa cevapladım ve kısa bir süre sonra tekrar aramaları ricasında bulundum.

Eve vardığımda ricamı kabul ederek tekrar arama nezaketi gösteren, son derece duru bir ses tonu ile, son derece kibar bir şekilde konuşan, Japonya'dan arayan Sevgili Demet hanım ile telefon görüşmesini gerçekleştirebildik.

Uzun yıllardır Japonya'da yaşayan Demet hanım ve eşi Kerem bey, Türkiye'de yaşayan dostları Kavuncu ailesinin, büyük oğulları Aras'ın 8. yaş günü için sürpriz bir pasta talebinde bulundular daha önce hazırlamış olduğum Yat Pasta'yı çok beğendiklerini belirterek.

Göndermiş oldukları fotoğraflardan yola çıkarak, vermiş oldukları detayları elimden geldiğince unutmadan uygulamaya çalışarak hazırladım pastalarını fakat yine de teknenin arka tarafında olması gereken Türk Bayrağı'nı unuttuğumu sonradan fark ettim ne yazık ki.

Denizi çok seven, yaz mevsimini teknelerinde geçiren Kavuncu ailesi üyelerini yerleştirdim üç boyutlu pasta üzerine.

Parti sonrası Demet hanımın, sürprizin tam olarak yerini bulduğunu, arkadaşlarının çok şaşırdıklarını ve mutlu olduklarını anlatan nezaket dolu teşekkür mesajı ile yine çok mutlu oldum ve iyi ki yine bu işi yapıyorum diye düşündüm.

"Demet hanım, ben size çok teşekkür ediyorum kilometrelere rağmen bana ulaşıp, güvenip böyle özel bir organizasyonda tercih ettiğiniz için. Tokyo davetiniz ve muhteşem, sanat eseri pastaları görmek hep aklımın bir köşesinde..."


Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

2 yorum:

Bayram Kombesi dedi ki...

Ben de hiih dedim sonunda bunu da yapti, Japonya' ya pasta gonderdi. Makettir herhalde diye okurken Japonya siparisli, Istanbul teslimli oldugunu gordum. Ama unun ne coook yailmis bunu anladim. Ellerine saglik, tabiki yine harikalar dokturmussun.

Kübra dedi ki...

Tesekkurler Paylasim İcin Hersey Cok Hoş..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...