22 Kasım 2010

Hello Kitty Pastaları

Hello Kitty Kayra

Kayra'nın 1. yaş günü için geçtiğimiz yıl kırmızı kalplerle süslü, sade tasarımlı bir 1 yaş pastası hazırlamıştım.

Bu yıl annesi Nurgül hanım, çok sevdiği kedilerden yola çıkarak Hello Kitty'li bir pasta hazırlamamı ve ağırlıklı renk tonunun yine kırmızı olmasını talep edince Kayra'nın 2 yaş pastası böyle bir tasarımdan oluştu.

Hello Kitty Kayra 1

Hello Kitty'li pastalarda en çok tercih edilen tasarım, üzerinde Hello kitty yüzleri olan ve artık klasikleşen çalışmam oluyor. Ben de her zaman, çok büyük keyif alarak hazırlıyorum.

Hello Kitty Kayra 2

Pasta içeriği bu kez vanilyalı kek, vanilyalı krema, muz, ananas ve çakıl çikolatadan oluştu.

Kayra'ya nice mutlu yaşlar diliyorum.

Hello Kitty Ayda

İkinci çalışma yine bir 2 yaş pastası, Ayda'nın 2. yaş günü için annesi Derya hanımın talebi ile, daha önce hazırlamış olduğum 1 yaş pastasına benzer şekilde, pastel renk tonlarından oluşan kelebek ve çiçeklerle süslü bir çalışmaydı. İçeriği çikolatalı kek, çikolatalı krema ve antepfıstığından oluştu. İyi ki doğdun Ayda!

Hello Kitty Simge

Son çalışma çocuk grubuna girmeyen, büyük Hello Kitty severler grubundan Simge hanımın doğum günü için, arkadaşı Melis hanımın talebi ile hazırladığım, yine Hello Kitty yüzleri ve papatyalarla süslü pastaydı. İçeriği çikolatalı kek, çikolatalı krema ve fıstık krokandan oluştu. Simge hanıma nice mutlu yaşlar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...