21 Haziran 2011

Düğün Cupcake'leri ve Gelin Damat Kurabiyeleri

Dugun Mozaik

Bir önceki Kına Gecesi Pastası ve Kurabiyeleri yazımda bahsettiğim, Tuğba hanımın düğün organizasyonunda yer alacak tatlı büfesi için hazırladığım cupcake standı ve gelin damat görünümlü kalp kurabiyeleri çok büyük bir keyifle çalıştım.

Y-Cupcake Standi 2

Düğünün konsepti "Love is Sweet" teması, süslemede kullanılan pembe ve lila renk tonları, ortanca çiçeği, güller, gelin ve damat kriterleri benim ilham perilerimin sevinçle uçuşmasına neden olan etkenlerdi.

Y-Cupcake 6

Y-Cupcake 7

Y-Cupcake 1

Y-Cupcake 2

Tatlı büfesi yurtdışında çok yaygın olan, bizde de yeni başlayan fakat hızla gelişecek gibi görünen güzel bir uygulama.

Y-Cupcake 4

Y-Cupcake 5

Y-Cupcake 3

Uyumlu renk tonları ile hazırlanan cupcake, popkek, makaron, kurabiyeler ve küçük tatlı atıştırmalıklar, lolipoplar, şekerler yine uygun şekilde süslenmiş masaya yerleştirilerek renkli bir görüntü oluşturuluyor.

Y-Cupcake Stand 1

Çok yoğun bir gün olmasaydı, düğün töreninin yapıldığı, Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip Feriye Restoran'a giderek masanın fotoğrafını da bütün olarak çekmek isterdim aslında fakat devam eden iş programım nedeni ile bu mümkün olamadı ne yazık ki.

Y-Dugun Kurabiyeleri 1

Cupcake'ler yine çok sevilen içerikle Devil's Food Cake reçetesi ile hazırlandı. İçleri ise en kaliteli çikolatalar ile hazırlanan ve tüm siparişçilerim tarafından daima oldukça beğenilen nefis ganaj krema dolgulu idi.

Y-Dugun Kurabiyeleri

Gelin ve damat görünümlü kurabiyelerimiz tüm damak zevklerine hitap eden şekilde vanilyalı içerikle hazırlandı.

Y-Dugun Kurabiyeleri 2

Ürünlerin davetliler tarafından ilgi ile karşılanması ve çok beğenilmesi beni de oldukça mutlu etti ve kalan işlerime yüzümde kocaman bir tebessüm ile devam etmemi sağladı.

Tuğba hanım ve Çağlar Beye bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

1 yorum:

tutukek dedi ki...

Bayildim .Tek kelimeyle harika.
Muthis bir ,gorsellik.
Mutlaka tatlari da oyledir.
Tebrikler..
tutu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...