20 Haziran 2011

Kına Gecesi Pasta ve Kurabiyeleri

Kina Gecesi Pastasi

Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde, Gülşah hanımın Kına Gecesi organizasyonu nedeniyle hazırladığım Kına Gecesi Pasta ve Kurabiyeleri yazımı yayınladıktan sonra, Nilüfer hanım arayarak beğenilerini dile getirmiş ve Haziran ayında yapılacak düğün törenleri için kızı Tuğba hanımın Kına Gecesinde de aynı pasta ve kurabiyelerden talep edeceklerini belirtmişti.

Kina Gecesi Kaftanli Kiz

O görüşmemizden sonra bir çok kez yine görüştük ve farklı kutlamaları için yine ürünler hazırladım fakat Haziran ayı da bu arada çabucak geldi sanki.

Kina Gecesi Gelin

Tuğba hanımla yaklaşık 1 ay öncesinden iletişim kurduk. Bu kez giyeceği kaftan ve diğer detayları birlikte netleştirdik.

Kina Gecesi Kurabiyeleri 1

Yine çok keyif alarak hazırladığım oldukça büyük pasta ve en büyük boy iki adet kurabiye standını, Kına Gecesi'nin yapılacağı, İstanbul'un tarihi ve en güzel mekanlarından Kız Kulesi'ne gönderdik.

Kina Gecesi Kurabiyeleri


Pasta içeriği kakaolu sünger kek, ganaj krema, kavrulmuş antepfıstığı, kurabiyeler vanilyalı idi.

Ertesi gün Tuğba hanımdan aldığım güzel geri bildirimle 1. etabı oldukça mutlu bir şekilde tamamlamış olduk.

İkinci etapta, düğün törenindeki tatlı büfesi için hazırladığım cupcake ve kurabiyeler de bir sonraki yazının konusu olsun.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

3 yorum:

pie kurabiye dedi ki...

Çok güzel,çok güzel,çok güzel....Ellerine sağlık.

ÖZLEM ÖZTAŞKIN dedi ki...

Burçin hanım yine mükemmel bir çalışma yapmışsınız. Ellerinize sağlık. Kızların yüz ve bedenleri kalıplamı yapıldı merak ediyorum. Gerçekten mütişsiniz...

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Petekciğim - Teşekkür ederim.

Özlem hanım - Çok teşekkürler.
Kızların baş kısımlarının formunu vermek için kalıp kullanıyorum. Bu tarz estetik ve uyumun ön planda olduğu çalışmalarda elde hazırlanan karikatürize figürleri kullanmayı sevmiyorum.

Sevgiler.
B.B.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...