9 Ağustos 2011

Özel Tasarım Doğum Günü Pastası

Sevgiliye

Müge hanım ve Birkan bey... İstanbul ve Göcek temalı olmasını planladığımız daha doğrusu tasarımcı (iç mimar) olan Müge hanımın tasarladığı ve göndermiş olduğu şahane çizimde tüm detayları tek tek çizip net bir şekilde ifade ettiği özel tasarım doğum günü pastası, tatil öncesi hazırladığım oldukça keyifli çalışmalardandı.

Müge hanımın İstanbuldaki çalışma ofisinin bulunduğu, boğazdan hemen göze çarpan Süzer Plaza, ön tarafta Valide Sultan Camii, diğer yanda Dolmabahçe Sarayı, arka taraftan görünen Hilton Oteli ve oltaya takılan Müge hanım birinci katın detayları idi.

Göcek temalı ikinci katı oluşturan detaylar ise sarı renkli, çiçekli balkonlu otel, kırmızı araba, HD motorsiklet, limon ağacı, dağlar, Göcek evleri, yelkenlide balık tutan Birkan bey, çilingir sofrası ve köpekleri (Oğlum) idi.

Pastadaki tüm detayları kalıpsız olarak, tek tek elde şekillendirip kesip monte etmek bir hayli zaman almış olsa da sonuçtan oldukça memnun kalmaları ve bir tasarımcı olarak Müge hanımın da çok beğenmesi beni mutlu etti.

Sevgiliye 1

Birkan Beye nice mutlu ve sağlıklı yaşlar, Müge hanım ile birlikte nice mutlu kutlamalar diliyorum.

Burçin Birdane Butik Pasta Tasarımı

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...